Look van de maand: juni 2020

Ik weet het, ik ben een beetje te laat met mijn look van de maand, maar het waren drukke tijden bij Zalando. Hier is hij dan toch! De look van de maand betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand, met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze maand heb ik de box van Hannelore* uitgekozen. Ze is 34 jaar en is op zoek naar enkele leuke basisstuks die ze met veel kan combineren. Hannelore heeft een kleine spruit rondlopen, waardoor ze graag gemakkelijk is. Daarenboven houdt ze van bloemenmotieven en is ze erg groot, waardoor het soms moeilijk is om broeken te vinden die lang genoeg komen.

zalando 1

In de eerste outfit van Hannelore zitten een olijfkleurige en een lichtblauwe jeans. Het voordeel aan Zalando is dat er een vrij ruim aanbod is van merken met een “tall” collectie. De broeken uit deze collectie zijn altijd lengte 36 en dus ideaal voor grote dames. Ook tops en jurkjes uit deze collecties zijn merkelijk langer aan de armen en benen. De beide broeken zijn eenvoudig met veel kleuren te combineren. Vaak denken mensen dat olijf een winter/herfstkleur is, maar als je deze kleur combineert met wit en lichtblauw is het ook heel zomers. Hannelore kan deze broeken combineren met de witte top met kanten afwerking of de gestreepte lichte bloes. Beiden zorgen voor een leuke boho look.

zalando2

In de tweede outfit voor Hannelore zit een gebloemde wijde chino. Dit soort broeken zijn zeer elegant en toch comfortabel. Ook op deze broek kan ze heel wat basics dragen. Zo kan ze bijvoorbeeld combineren met dezelfde tinten zoals de bordeaux of donkerblauwe top. Voor een frissere look kan ze combineren met de witte top uit de outfit hierboven. Bij dit soort broeken is het belangrijk de bovenstuks in de broek te dragen voor accent op de taille. Voor de frissere dagen kan ze afwerken met de losse donkerblauwe trui voor een casual look. Deze broeken kan ze dragen met sandalen of sneakers of voor een chiquere gelegenheid met een hakje.

zalando3

Als stylistselectie heb ik een midi jurk met blouse model gekozen. Blousejurken zijn de meest comfortabele jurken die er zijn. Deze lengte is bovendien nu heel trendy en elegant bij iets grotere dames. Het lint zal haar taille accentueren. Ze kan dit jurkje combineren met de sandalen, maar het kan ook met een sneakers.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Lichtblauwe gestreepte bloes: topshop 29,09 euro
Donkerblauwe t-shirt: Wallis 27,95 euro
Witte top: Only: 19,99 euro
Blauwe jeans: Only: 49,99 euro
Sandalen: Tamaris 39,95 euro
Donkerblauwe trui: Love Copenhagen 53,95 euro
Rode jurk: Object 44,99 euro
Bordeaux top: Only 26,99 euro
Gebloemde broek: Q/S 39,99 euro
Olijf broek: Tommy Jeans 54,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.