Look van de maand: mei 2021

Hier ben ik weer met de look van de afgelpen maand. De look van de maand betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor een personal shopping afgelopen maand, met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week stel ik de box voor van Stépahnie* (38). Stéphanie draagt erg veel zwart en wit, maar wil eens wat anders. Ze wil echter niet volledig afstappen van zwart en wit, maar enkele andere leuke kleuren toevoegen. Verder is ze een zomertype en niet erg groot. Ze heeft graag dat de buik gemaskeerd wordt en de taille accent krijgt. 

In de eerste outfit voor Stéphanie zit een olijfkleurige jeans. Dit is eens een andere kleur, maar toch makkelijk te combineren. Wat ik ook bijzonder leuk vind aan die kleur is dat je deze zowel met wit als met zwart kan dragen, afhankelijk van het seizoen. Voor Stéphanie heb ik twee bloesjes in de box gestoken waarmee ze kan combineren. Beiden zijn erg fijn afgewerkt waardoor ze netjes zijn voor op het werk. Wit en lichtblauw zijn heel mooie kleuren voor zomertypes.  Verder zit er een gestreepte jurk in met frisse, doch geen te felle kleuren. Het model is mooi getailleerd. Ze kan deze afwerken met de bijhorende cardigan. Het korte model accentueert de taille. Op deze jurk kan ze echter ook een blazer dragen als de outfit iets formeter moet.

In de tweede outfit zit een donkerroze chino met strik in de taille. Zomertypes staan erg mooi met bleke kleuren, vooral bij het gezicht. Onderaan kunnen ze wel iets donkerdere kleuren kiezen. Deze donkerroze chino is een leuk alternatief. Ook hier kan je terug zwart op combineren. Ze kan deze outfit afwerken met een jeansjasje, zodat er opnieuw wat blauw (topkleur!) in de outfit komt. Verder kan ze de broek ook dragen met de gebloemde bloes die ook weer op zwart en op wit past. Deze kan je dan weer afwerken met de lichtroze blazer die mooi tailleert en bij de sneakers past.

Als stylstselectie stel ik een roze sneaker voor. We zijn altijd snel geneigd om te kiezen voor een witte sneaker, maar op den duur wordt dit saai. Durf eens kiezen voor een kleur, op voorwaarde dat die kleur veel in je kleerkast zit, zodat je de sneakers wel vaak kan dragen. Een roze sneaker bijvoorbeeld past bij de verschillende outfits die ik hier voorstel. 

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Wil je liever lokale shops steunen, laat je dan stylen via de online personal shopping service van Fashion Emergency zelf. Klik hier voor meer info. 

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Roze blazer: Vero Moda 29,99 euro

Olijfkleurige jeans: EDC 43, 99 euro

Roze chino: Only 28,09 euro

Bloes met bloemen: Only 17,59 euro

Roze sneaker: Tata Italia 53,95 euro

Witte bloes: Only 16,99 euro

Zwarte top kant: JDY 16,99 euro

Witte cardigan: Monki 30 euro

Blauwe bloes: Cream 49,95 euro

Jurk: Trendyol 31,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.