Cadeautjes inspiratie

Het is weer de tijd van het jaar om aan cadeautjes te beginnen denken. Ga je weer voor de klassiekers of wil je een keer origineel uit de hoek komen? Ik geef je hierbij alvast 5 leuke tips uit het gamma gegrepen en met beschrijving voor wie ze perfect zouden zijn!

Tip 1: Online styling abonnement

Ben of ken jij iemand die het helemaal niet leuk vindt om te gaan shoppen? Dan is dit het ideale cadeau. Bij een online shopping abonnement vul je 1 keer een vragenlijstje in van je maten, voorkeuren en budget en vervolgens krijg je 3 of 4 keer jaar drie compleet uitgewerkte outfits op maat. Alles verloopt online dus je hoeft je zetel niet uit. Ik zorg dat de outfits passen bij wie je bent en bij je stijl en maak een filmpje met advies over hoe je kan combineren en welke maat je best kan nemen. Het enige wat je als klant hoeft te doen is op de items te klikken die je wil kopen en deze online bestellen. Driemaandelijks abonnement: 60 euro; viermaandelijks abonnement: 40 euro. Bestel hier.

Tip 2: Parfum advies

Parfum, het is natuurlijk een klassieker onder de kerstboom. Ga je weer voor dezelfde als vorig jaar of toch maar eens veranderen? Maar ja wat kies je dan weer? Doe eens origineel en ga voor een parfum advies. Tijdens dit advies leert de klant verschillende geuren onderscheiden. We staan stil bij wie hij/zij is en wil uitstralen en welke geur daar perfect bij past. Vervolgens is er ook de mogelijkheid om een parfum passend volgens het advies aan te kopen. Parfumadvies: 60 euro; Bestel hier.

Tip 3: Online cursus Ruim je garderobe op

Ben of ken je iemand die graag aan zichzelf wil werken, maar dan op eigen tempo, dan is de online cursus ‘ruim je garderobe op’ perfect! Deze cursus bestaat uit 8 online modules waarin je alles leert over de theorie achter kleuranalyse, stijlanalyse, het gebruik van accessoires etc. Bovendien zijn er hands-on oefeningen om met je eigen kleurkast uit te voeren. Zo moet je bijvoorbeeld nagaan welke kleuren ontbreken, welke materialen je kan combineren en welke kledingstuks je beter kan verkopen. Je doet dit op eigen tempo maar staat er niet alleen voor! Er zijn namelijk feedback momenten met mij waarin je al je vragen kan stellen en foto’s mag sturen van de opdrachten zodat je zeker weet dat je goed bezig bent. Op het einde van de cursus heb je heel wat bijgeleerd over jezelf, wat er bij je past en heb je een opgeruimde kleerkast die ook beter aansluit bij wat er bij je past. Online cursus: 120 euro. Meer uitleg vind je hier: https://fashionemergency.be/2022/08/07/meer-jij-met-minder-kledij/. Bestellen doe je via mail.

Tip 4: Huidskleuranalyse en make-up advies

Girls en their make-up. Make-up is natuurlijk altijd fijn om te krijgen en te geven, maar heb je al een keer gedacht aan een make-up advies? Tijdens een make-up advies analyseren we de ondertonen van de huid en kom je zo te weten welke kleuren perfect bij je passen; Vervolgens leer je die stap voor stap aanbrengen. Bovendien werken we met minerale make-up, wat een heel natuurlijk product is, ideaal voor mensen met allergie. Huidskleuranalyse en make-up advies: 60 euro. Bestellen doe je hier.

Tip 5: Cadeaubon vrij te besteden

Geen idee wat je moet kiezen, dan kan je natuurlijk ook altijd opteren voor een cadeaubon met vrij te besteden bedrag. Dat kan vanaf 25 euro. Deze bon is te gebruiken voor alle adviezen zoals kleuranalyse, stijlanalyse, personal shopping, make-up advies etc. Een volledig overzicht van alle opties vind je hier.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.