Look van de maand: april 2020

Het is alweer het laatste weekend van de maand, dus hier is de look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week bespreek ik voor jullie de box van Marie-Julie. Marie-Julie is 34 en een van mijn abonnement klanten. Ik weet ondertussen dat ze houdt van vrolijke kleuren en openstaat om eens iets nieuws te proberen. Marie-Julie is vrij groot en gaf me deze keer de opdracht zeker op zoek te gaan naar trendy, vrouwelijke, maar niet te hoge enkellaarsjes voor bij een lente outfit.

zalon1

In de eerste outfit voor Marie-Julie* zit een lichtblauwe jeans. Deze kan ze leuk zomers combineren, bijvoorbeeld met de t-shirt met rood en witte streepjes of het bloesje met vrolijke bloemenprint. Verder geef ik Marie-Julie het advies deze broek verder speels en elegant af te werken met de witte enkellaarsjes en bijhorend wit jeansjasje. Witte enkellaarsjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Zij zijn supervrouwelijk, maar hebben tegenwoordig een stoere touch door de brede hak. Ze staan leuk onder een stoere jeans, maar kunnen gerust ook onder een jurkje. Door boven en onder in het wit te gaan zal Marie-Julie extra lang lijken. Ze laat het witte jasje openhangen. Het korte model van dit jasje accentueert de taille.

zalon2

In de tweede outfit voor Marie-Julie zit een beige jeans. Deze kan ze combineren met vrolijke kleuren zoals met het oranje bloesje met speciale rug en mouwen. Ze kan dit bloesje in de broek dragen voor accent op de taille. Beige combineert ook altijd mooi met wit. Het witte topje heeft een elegante afwerking met kant bovenaan. Tot slot kan ze de outfit afwerken met de gele trui, de witte laarsjes en het jeansjasje.

zalon3

Als stylistselectie heb ik gekozen voor een donkerblauwe blousejurk voor Marie-Julie. Een midi-lengte is prachtig bij grote dames. Het lint zal haar taille accentueren. Ze kan dit type jurkjes sportief dragen met een sneaker en jeansjasje, maar het kan natuurlijk ook met een blazer en sandaaltjes, afhankelijk van de gelegenheid.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Lichtblauwe jeans: Lee 99,95 euro
Beige ejans: Opus: 59,95 euro
Witte laarsjes: Nly by nelly: 54,95 euro
Oranje bloes: Mind&Berry: 31,99 euro
Donkerblauwe jurk: Only: 34,95 euro
Witte jeansjas: Kaffe: 41,95 euro
T-shirt rood en witte strepen: J. Crew: 46,95 euro
Gele trui: Part Two: 71,95 euro
Witte top: Only: 19,99 euro
T-shirt met bloemen: Only: 19,19 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.