Vernieuwde webshop

Ik heb de voorbije dagen heel wat werk verricht aan de website. Ik heb niet alleen heel wat nieuwe accessoires online gezet, ik heb ook de indeling van de webshop veranderd. Kijk je snel even mee wat er veranderd is?

Andere indeling

De nieuwe indeling waarover ik het heb is hieronder te zien. In plaats van de klassieke indeling in oorbellen, armband, ketting, heb ik de accessoires ingedeeld volgens de vier kleurtypes. Zo weet je meteen waar je moet kijken en ben je zeker dat de juweeltjes die je in die categorie vindt perfect bij je passen. Weet je nog niet welk kleurtype je bent, dan kan je natuurlijk eens langskomen bij Fashion Emergency voor een kleuranalyse of kan je gebuik maken van de online voucher voor online kleuradvies. Aanbod en prijzen hiervoor vind je hier.

webshop

Make-up online

De tweede grote verandering is dat nu ook het minerale make-up aanbod van Fashion Emergency online staat. Deze staat ook ingedeeld volgens de vier kleurtypes of je kan meteen het volledige overzicht bekijken door naar alles bekijken te gaan. Op die manier kan je op je gemak het aanbod bekijken en zelf kiezen om iets uit te proberen; Wil je toch wat hulp, aarzel dan zeker niet, dan help ik je kiezen. Je kan ook steeds even een afspraak maken om te komen kijken naar de kleuren. Het enige wat niet online staat is de foundation. Om de juiste kleur te kunnen bepalen moet je namelijk eerst een huidskleuranalyse laten doen bij Fashion Emergency; Dankzij deze analyse kan ik bepalen welke van de 48 tinten de perfecte match is voor jouw huid. Wil je graag een foundation die je al hebt opnieuw bestellen, stuur me dan een mailtje.

Ziezo, neem zeker eens een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.