Look van de maand mei 2020

Het is alweer het laatste weekend van de maand, dus hier is de look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand, met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze maand lijken de mensen het online shoppen terug gevonden te hebben. Het werd een drukke maand met heel wat leuke boxen. Ik heb er voor jullie de box van Lara* uitgekozen. Lara is een jonge meid van 26 jaar. Ze vindt het leuk om de trends te volgen, zolang ze niet te extreem zijn. Verder houdt ze van streepjes en neutrale kleuren.

outfit1

In de eerste outfit van Lara zit een rok in bloemenprint met een split opzij waardoor deze iets eleganter toont. Ze kan hier nog een zwarte riem opdragen om het iets stoerder te maken. Lara kan deze rok combineren met een eenvoudige witte of zwarte t-shirt zoals deze van levi’s. De t-shirt wordt best in de rok gedragen voor accent op de taille. Ze kan de t-shirt natuurlijk ook gewoon op een grijze jeans dragen, dat is het voordeel van een aantal goede basics in je kast. De jeansbroeken van Only zitten heel comfortabel. Lara kan de outfit afwerken met de bruine sandalen met espadrilles look, wat nu heel trendy is.

outfit2

In de tweede outfit voor Lara zit een gestreepte shortje met strik in de taille en de bijhorende blazer met dezelfde print. Een pakje van short en blazer in dezelfde print is heel fris en toch heel elegant voor de zomer. Je kan er perfect mee naar een vergadering. Lara kan dit pakje combineren met de witte top die ze in de short draagt, voor een speelse en elegante look. Lara kan kan de top ook combineren op de olijfkleurige chino uit de stylistselectie. Als laatste zit er ook nog een speelse top met palmbomen in die ze met veel kan combineren, zoals ook met de broek in de stylistselectie.

outfit3

Als stylistselectie heb ik voor Lara gekozen voor een olijfkleurige chino met strik in de taille. Een chino is nieuw voor Lara. Ze houdt steeds vast aan haar vertrouwde jeans, omdat ze bang is dat dit soort broeken de heupen verzwaren. Toch is het het proberen waard, want deze broeken zijn heel elegant en zitten comfortabel en slanken zelf lichtjes af op de heupen, op voorwaarde dat je een model neemt met zakken die niet te schuin zijn ingezet.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Top met palmbomen: B.young: 39,95 euro
Zwarte t-shirt: levi’s: 19,95 euro
Rok met bloemen: Abercrombie & Fitch: 56,46 euro
Olijfkleurige chino: Only: 39,99 euro
Grijze jeans: Only: 42,49 euro
Sandalen: Rubi shoes: 21,95 euro
Witte bloes met kant: Pieces: 24,95 euro
Gestreepte short: Only: 26,99 euro
Gestreepte blazer: Only: 29,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.