Make-up arrangementen

MAKE-UP ADVIES 

Huidskleuranalyse met tips en tricks + opmaken met Skin Color Cosmetics 60 euro

NIEUW NIEUW NIEUW. Tijdens een huidskleuranalyse worden de boven- en ondertonen van de huid bepaald. Op basis daarvan krijgt u advies over welke kleuren van foundation, oogschaduw, blush en lippenstift het best bij uw huid passen. Verder wordt er ook een gelaatsanalyse gedaan en krijgt uw advies over hoe bepaalde zaken gecamoufleerd en geaccentueerd kunnen worden. Tot slot wordt u opgemaakt met Skin Color Cosmetics. Dit is een volledig minerale en vegan make-up lijn afgestemd op de resultaten uit de huidsekleuranalyse. Meer info over Skin Color Cosmetics vind je hier (1u). Maak een afspraak.

Kleuranalyse en huidskleuranalyse + opmaken Skin Color Cosmetics 100 euro

Tijdens deze leuke combinatie krijg je eerst een compacte kleuranalyse. Hierdoor weet je welke kleuren qua kledij het beste bij jou passen. Deze kleuren kunnen voor een stukje doorgetrokken worden voor de make-up, maar ook niet helemaal. Door het kleuradvies aan te vullen met een huidskleuranalyse heeft u het totaal pakketje aan informatie over uw ideale kleuren zowel voor kledij als voor make-up. Tot slot wordt u opgemaakt met Skin Color Cosmetics. Dit is een volledig minerale en vegan make-up lijn afgestemd op de resultaten uit de huidskleuranalyse. Meer info over Skin Color Cosmetics vind je hier (1,5-2u). Maak een afspraak.

Opmaken dag make-up zonder advies 35 euro

Heb je een feestje of gelegenheid? Laat je dan opmaken bij Fashion Emergency. Fashion  Emergency biedt een natuurlijke basis make-up aan met gebruik van professionele producten (al dan niet mineraal, naargelang uw wensen). Maak een afspraak.

KOM MET TWEE EN KRIJG ELK 10% KORTING!

LIEVER IN GROEP? BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR WORKSHOPS