Look van de maand januari 2020

Heel wat dames wensten het nieuwe jaar in te zetten met een nieuwe outfit. In hielp hen daar maar al te graag bij. Vandaag pik ik er voor jullie opnieuw de look van de maand uit. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze maand stel ik jullie de box voor van Astrid*. Astrid is 30 jaar en is een van mijn trouwe abonnementklanten. Om de drie maanden of soms ook sneller, wanneer ze daar zin in heeft, stel ik voor haar een nieuwe box samen. Recentelijk veranderde Astrid van werk en was ze op zoek naar een nieuwe stijl die daarbij paste. Ondertussen hebben we die samen gevonden. Het mag voor Astrid een tikkeltje deftig zijn, maar moet toch comfortabel blijven. Astrid is vrij groot en heeft mooie donkere ogen en haren. Te lichte kleuren zijn dus niets voor haar.

outfit 1

In de eerste outfit voor Astrid zit een broekpak in rosé tint (met veel korting 😉 ). Broekpakken zijn nu heel trendy en hebben het voordeel dat je broek en blazer ook apart kan dragen natuurlijk. Een broekpak hoeft niet altijd heel chique te zijn. Je kan zo een pak tegenwoordig ook erg leuk op een casual manier dragen. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om te combineren met een witte coltrui. De witte kleur zorgt voor voldoende contrast bij Astrid haar gezicht. Een andere optie is om te combineren met een bloesje met speelse print. Deze print past trouwens ook leuk op de andere broeken die Astrid de voorbije maanden aankocht. Ze draagt de bovenstuks best in de broek en laat de blazer openhangen voor accent op de taille. Verder kan Astrid dit pak casual afwerken door er een leuke sneaker onder te dragen. Wil ze het chiquer, dan kan het natuurlijk ook met een pump of gekleed enkellaarsje.

In haar feedback te zien was Astrid alvast heel enthousiast over het broekpak (altijd leuk om dit soort feedback te krijgen): “Mijn eerste broekpak, leuk! Denk dat de kleur ook mooi zal passen.”

outfit 2

 

In de tweede outfit voor Astrid zit een donkerblauwe jeans van Kaffe, die ze met heel veel kan combineren. De jeansbroeken van Kaffe staan ervoor bekend heel comfortabel te zitten, prijs-kwaliteit een topper!. Ten eerste is er de casual combinatie met de grijze losse trui. Deze trui is eenvoudig, maar de mouwen geven hem toch een tikkeltje meer. Werk deze casual look af met een paar beige sneakers. De afwerking van deze sneakers maken echter dat ze deze ook kan dragen om te gaan werken. Tot slot zit er een camelkleurig gebreid jurkje in. Deze cardiganjurkjes zijn nu heel trendy en ideaal voor de winter, want ze zijn nog warm ook. Bij dit soort jurkjes dient Astrid extra model te geven, zodat haar figuur mooi uitkomt. Daarvoor combineert ze dit met de tailleriem en werkt ze verder af met enkellaarsjes of de sneakers. Ook deze look is iets meer casual.

outfit3

Omdat Astrid helemaal verzot is op haar jumpsuit van deze zomer, heb ik haar als stylistselectie een jumpsuit met strepen uitgekozen. De strepen en de hoge taille geven haar nog extra lengte. Ze kan deze jumpsuit combineren met een zwarte blazertje en een hakje of sneakers afhankelijk van de gelegenheid.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Gestreepte jumpsuit: Banana Republic 83,95 euro
Rosé blazer: mbyM: 47,95 euro
Camel cardigan jurk: Vila 35,99 euro
Print bloes: Dorothy Perkins: 25,19 euro
Witte coltrui: Fashion Union: 34,95 euro
Zwarte riem: Legend: 28,95 euro
Blauwe jeans: Kaffe: 59,95 euro
Grijze trui: Object: 39,95 euro
Beige sneakers: Bugatti: 69,95 euro
Rozé chino: mbyM: 39,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.