Fashionspot @RSL: Miel & Zo

Daar waar volwassenen op heel wat plaatsen terechtkunnen voor schoenen, is dat voor jonge kids helaas niet het geval in Roeselare en al zeker niet in deelgemeente Rumbeke. Na een oproep of Facebook waar ik dan het best voor eerste stappertjes ging kijken ontdekte ik Miel & Zo. Je kunt niet missen als je het winkeltje zoekt. Het is daar waar je die knalroze doek aan de gevel passeert bij het binnenrijden van Rumbeke. Je hebt er praktisch altijd parkting voor de deur, een grote plus zodat je de buggy niet hoeft mee te sleuren.

Miel & Zo bestaat ondertussen twee jaar en brengt een aanbod dat “anders is dan anders “, vertelt eigenaar Liesbeth, want “als we met zijn allen dezelfde schoenen dragen dan zou het pas saai worden.” Naast kinder- en jeugdschoenen zijn er ook kleine accessoires te vinden zoals kniekousen, kousenbroeken en pantofels.

Het winkeltje zelf is perfect afgestemd op kindjes. Bij het binnenkomen is er een lange lage bank met het volledige aanbod schoentjes. Zo kan je kleintje zelf mee kiezen, of dat nu een voordeel of nadeel is laat ik in het midden 😉. Daarnaast is er ook speelgoed voorzien zodat mama of papa op het gemak kunnen rondkijken. En dit alles kun je doen onder de goede begeleiding van Liesbeth. Mijn zoontje voelde zich meteen op zijn gemak om haar de schoentjes te laten passen. Ze doet dit met veel geduld en aandacht voor het kind. De bijhorende koekjes tussen elk paar schoenen hielpen wellicht ook wel een beetje. Met twee glunderende gezichtjes gingen we daar buiten. En daar doet Liesbeth het ook voor: “Het is zo leuk om die happy gezichtjes te zien van de kindjes, maar je doet het natuurlijk ook voor de mama’s, ik word blij als zij ook content zijn.”

Wil je ook graag kennis maken met het aanbod van Miel en Zo dan raad ik je zeker aan eens binnen te springen. Liesbeth kiest er bewust voor om geen webshop te houden, maar wil mensen persoonlijk bijstaan, want zeker voor kinderschoenen is het bepalen van de maten en of ze goed zitten niet makkelijk om alleen thuis te doen. Daarnaast kan je wel al een kijkje nemen op Facebook of Instagram waar regelmatig updates worden gegeven en leuke foto’s worden gepost.

Miel & Zo

Hoogstraat 24

8800 Rumbeke

https://www.facebook.com/liesbeth32/

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.