Fashion Emergency: kleur- en stijladvies en personal shopper

Liefste lezers,

Vandaag (of eigenlijk morgen, maar ik kan niet meer wachten) heb ik groot nieuws! Fashion Emergency wordt namelijk officieel opgericht! Morgen moet ik naar de boekhouder, alle papieren liggen klaar, dus binnenkort kan ik officieel van start!

Het concept van Fashion Emergency blijft uiteraard zoals jullie het al kennen: Fashion Emergency is er om al je fashion problemen op te lossen en om jullie allemaal om te toveren tot ware fashionista’s!

Concreet wordt daarvoor de blog en het online advies uitgebreid met een ruim aanbod van kleur- en stijlarrangementen en personal shopping arrangementen. Wat dat allemaal inhoudt, daar komt er zeer binnenkort meer informatie over!

Diegenen die niet meer kunnen wachten tot de nodige aanpassingen van de site, kunnen alvast een kijkje nemen op de Fashion Emergency Prijslijst.

Bovendien is het ook reeds mogelijk om een afspraak te maken!

Nog niet helemaal overtuigd?! Zaterdag komt er een eerste superleuke actie voor moedertjesdag online! Neem zeker een kijkje!

attractive-bags-beautiful-975250

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.