Nieuwe site is een feit: fashionemergency.be

Liefste volgers,

Vandaag is het een belangrijke dag, want dit is mijn eerste blogbericht op mijn nieuwe site fashionemergency.be. De site bestaat eigenlijk uit twee grote delen, dit kan je trouwens ook lezen op de about fashion emergency pagina. Aan de ene kant is er de blog en dit is helemaal hetzelfde gebleven als voordien.  De laatste nieuwe blogberichten kunnen telkens onderaan de home page gevonden worden of met het menu bovenaan.

Ten tweede is er het fashion emergency gedeelte. Dit deel staat in het teken van fashion advies op maat. Dit kan op twee manieren. Ten eerste kan het online door het invullen van een contactformulier waarop je laat weten wat je probleem is (staat nog niet helemaal op punt 😉 ). Ten tweede is er ook de mogelijkheid om offline stylingadvies te krijgen. Hiervoor maak je een afspraak via gaelle@fashionemergency.be. Fashion Emergency organiseert onder andere kleuradvies, stijladvies, combinaties van beide (uitgebreid en minder uitgebreid) en zelfs personal shopping arrangementen.

Helaas liep niet alles van een leien dakje en dan vooral de wijzingen via Facebook niet. Facebook weigert namelijk de naam van mijn pagina Lunefashion te veranderen naar Fashion Emergeny omdat het zogenaamd “misleidend” is voor mijn volgers. Daarom heb ik dus een nieuwe pagina moeten oprichten en ben ik terug van 0 likes vertrokken. Jullie zouden me dus enorm helpen door allen de nieuwe FB pagina te liken zodat je geen enkele update van fashion emergency mist. Je kan de like knop ook in de sidebar hiernaast vinden.

https://www.facebook.com/fashionemergencygaelle/

Dikke merci!

Ziezo, neem gerust even een kijkje doorheen de site en laat me weten wat je ervan vindt!

Hopelijk tot snel!

Gaëlle

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.