About Fashion Emergency

Een Fashion Emergency!

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken! Denk maar aan wanneer je in dat pashokje eeuwig staat te twijfelen tussen die nette donkerblauwe geklede broek voor het werk of die supertoffe ripped jeans om in het weekend activiteiten te doen met je vriendinnen.

Fashion Emergencies komen trouwens niet alleen voor in pashokjes, maar ook in je eigen kleerkast. Denk maar aan die grote dilemma’s over welk kleedje nu het meest geschikt is voor dat ene feestje.

Gelukkig is er nu Fashion Emergency om al je fashion problemen op te lossen!

Ten eerst is er de offline fashion emergency hulp. Voor zij die het graag wat uitgebreider aanpakken en kunnen genieten van persoonlijk kledingadvies, biedt fashion emergency ook offline kleur- , stijl- en kledingadvies en zelfs personal shopper arrangementen op maat aan. Heb je daar interesse in? Bekijk hier het Aanbod van kleur- en stijlarrangementen en personal shopper arrangementen en stuur zeker een mailtje naar gaelle@fashionemergency.be voor meer informatie of een afspraak!

Ten tweede is er de online fashion emergency hulp. Om hiervan gebruik te maken ga je naar het tabblad online fashionadvies. Er zijn twee mogelijkheden voor online fashion advies. Ten eerste kan dat via Zalando. In dit geval stelt Fashion Emergency enkele leuke outfits voor je samen van Zalando. Meer informatie hierover vind je hier. Een andere optie is de online styling met lokale webshops. Ideaal om de lokale shops te steunen en nieuwe leuke winkels in de buurt te leren kennen!

Maar er is nog meer! Net zoals er vroeger de Lunefashion blog is er nu de Fashion Emergency blog waar je steeds terecht kan voor algemeen stylingadvies en de leukste, meest recente trends. Bovendien bevat deze blog heel wat tips en tricks zodat ook jij deze leuke trends kan uitproberen. Loop je toch vast? Dan neem je toch gewoon contact op met Fashion Emergency!

Het gezicht achter Fashion Emergency: wil je meer weten over het gezicht achter Fashion Emergency; lees dan mijn about me pagina.

Ziezo, laat me zeker even weten wat je ervan vindt en hopelijk tot binnenkort!

Gaëlle

4 reacties

  1. Lune, ik ontdekte jouw site op Twitter. Proficiat met jouw initiatief. Je brengt een stijl-vol verhaal dat velen kan weerhouden van wan-smaak. Mooi. Zo’n creativiteit en ondernemerschap versterken de stad. Als burgemeester wens ik er jouw graag veel succes mee. Dat geldt natuurlijk ook jouw studies.

    1. Dag burgemeester Martens,
      hartelijk dank voor deze ondersteunende woorden. Dit bevestigt alleen maar mijn idee om in deze richting verder te werken en mensen van modeflaters te weerhouden. Ik ben blij dat ik op die manier ook mijn steentje kan bijdragen en Roeselare mee in de kijker kan plaatsen.

  2. Hai Lune, zojuist las ik je ‘how to ware’ berichten, heel erg leuk! Op het moment ben ik zelf ook bezig met een initiatief op kledingonline.com. Mijn idee is om inspirerende bloggers een platform te geven, zodat bezoekers van verschillende (top) bloggers berichten kunnen lezen. Omdat ik je blogs erg leuk vond, dacht ik dat het wellicht leuk is om eens te kijken of je ook bij mijn initiatief betrokken zou willen zijn? Hoor het graag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.