How to wear body chain

Het bikiniweer blijft in het land, dus vandaag een blogje dat erop verder bouwt. Ik ga het namelijk hebben over body chain of ook wel bodyjuwelen. Voor ik deze blogpost startte had ik nog niet door hoe groot deze trend aan het worden is, maar een blik online en op de site van verschillende winkels maakte mij wijzer. Toch zijn er waarschijnlijk onder jullie die nog niet weten over wat ik het heb? Lees dan gauw verder  😉

Body chain zijn juwelen over je hele lichaam. Ze verschillen van gewoon lange kettingen omdat ze ook rond je armen, benen en bovenlichaam zitten. Body chain zijn een echte zomertrend en worden heel vaak met een bikini gedragen, al hoeft dat niet. Er zijn ook nog twee andere manieren waarop je deze fijne juweeltjes kan dragen.

Met een bikini

Zoals ik al zei wordt body chain heel vaak met een bikini gedragen. Ze geven je bikini een extra dimensie en lijken een soort compensatie te zijn voor het gebrek aan juwelen dat je draagt om te gaan zwemmen. Echt zwemmen zou ik er dan ook wel niet mee doen, want dan zullen ze vermoedelijk verkleuren en bovendien kan je er ook mee in de knoop raken – of ja, ik kan ermee in de knoop raken 😉 – Deze bodyjuweeltjes staan heel mooi in combinatie met de boho trend en boho bikinies. Probeer het wel fijn te houden, precies zoals de boho trend het voorschrijft.

bodychain4bodychain1

Boven je kledij

Een tweede manier om bodyjuwelen te dragen is boven je kledij, al vind ik dit zelf een beetje vreemd ogen op een simpele short en topje. Wel geslaagd vind ik het op een chiquer jurkje om naar een feestje te gaan. Bij dit soort bodyjuwelen mag het ook alweer iets meer zijn. Je kan bijvoorbeeld gaan voor varianten met pareltjes of iets grotere exemplaren.

bodychain12bodychain6bodychain11

Onder je kledij

Na zonder kledij en boven je kledij, komt nog onder je kledij. Ik hoor het je al denken, wat voor nut heeft dat? Dat heeft wel degelijk nut, als je de kettingkjes op de juiste plaatsen laat zien. Ideaal is het bijvoorbeeld met een cropped top. Laat hier je bodyjuwelen onder je top uitkomen en op je heupen rusten, waardoor je een afslankend effect krijgt. Hetzelfde kan je doen met jurkjes met een grote open rug. Kies dan wel voor een ketting die vooral vanachter valt (of draag je bodyjuwelen omgekeerd 😉 ).

 

Ziezo, hopelijk kan ik volgende week nog meer bikinitips brengen!

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.