Mijn februari-aankopen

Geïnspireerd door andere fashionbloggers en het nut ervan inziend voor mezelf, wil ik vanaf nu starten met iets nieuws. Ik wil jullie namelijk iedere maand laten onderdompelen, en wegdromen ook ja ;-), in mijn laatste nieuwe aankopen. Voor vandaag een overzichtje van de maand februari, een korte maand, maar daarom niet minder fashionable!

Laat ik jullie er eerst en vooral bij vertellen dat ik een shopper op budget ben, gewoon omdat het moet ;-). Ik shop graag en veel, maar de controlefreak in mij, laat duidelijke grenzen stellen. Grenzen die de afgelopen maanden verlegd geweest zijn (eerste job en loonbriefjes binnengehaald :-D) en daarom nog ietwat moeilijk af te tasten zijn. Het budget dat ik tegenwoordig maandelijks aan de kant zet voor shop-uitspattingen ligt nu rond de 100 euro, net onder het gemiddelde als ik de shopping enquête van Flair mag geloven. Pluimpje voor mezelf!

Ik ben mijn maand van start gegaan met een aankoop waar ik letterlijk een paar keer van gedroomd heb, mijn Adidas Stan Smith shoes! Hoewel mijn hielen er tot bloedens toe hebben moeten aan geloven, ik kan mijn vreugde met deze schoenen niet op :-D. Het was een maandenlange zoek- en (zaag)tocht naar deze schoenen aan een prijsje dat binnen mijn budget past! De aanhouder wint, want de schoenen werden via Zalando binnengehaald aan een spotprijsje van 44,95 euro! Dit is te danken aan mijn kleine voeten, ik opteerde namelijk voor een kindermaatje (die lopen tot 39) en de korting wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief van Zalando, ja ook voor slechts 24 uur ;-).

Dit betekent dat er nog ruimschoots budget overbleef om aan mijn lentekriebels tegemoet te komen. Ik ben een soldenshopper, zonder twijfel, maar nu wordt het wel stilaan tijd de winterkoopjes achter je te laten en je op de nieuwe collectie te storten! Dat heb ik ook gedaan met een leuk rokje van Forever 21 en bijhorend t-shirtje in kobalt blauw, een nieuwe modekleurtje!

Verder bleek het een maand van armbandjes te zijn ;o. Je polsen showen straalt elegantie uit. Je polsen showen met een stijlvolle armband eraan is twee maal elegantie. Wel jammer dat typen met armbandjes niet zo handig is en aangezien mijn job grotendeels computerwerk bestaat, zijn armbandjes ook een leuke bureau-accessoire. Telkens als ik ernaar kijk, denk ik ‘tgog dat zijn leuke armbandjes’ 😉

Tot slot, een wit bloesje, nog een wit bloesje, zou mijn mama zeggen. Waarop ik telkens zeg: maar die draag ik ook supergraag en dat is niet gelogen! Witte bloesjes, ze komen namelijk ALTIJD van pas, al is het een leuke blazer en eenvoudig jeans of met een druk print-rokje, je kunt ze altijd aan!

Het totaalplaatje brengt mij op 120,3 euro, wat volgens mij prima binnen de normen valt 😉

aankopen februari

 

  1. Zalando: Adidas original: 54,95 met korting nieuwsbrief: 44,95 euro
  2. Forever 21: rokje: 20 euro
  3. New look: blauw topje: 14,95 met studentenkorting 13,45 euro
  4. Veritas: setje met roze armbandjes: 8,95 euro
  5. Veritas: armband met koperen steentjes: 14,95 euro, nu 19,95 euro, hatelijk I know
  6. C&A: armband goud met steen: 3 euro in solden, nu 7 euro
  7. C&A: wit bloesje met kant: 15 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.