How to wear the 2017 bikinitrends

How to wear is eigenlijk een beetje een verkeerde titel, want zoveel verkeerd kan je niet doen met het dragen van een bikini. Een betere titel zou zijn: how to choose between the 2017 bikinitrends. Het zijn er namelijk heel wat. Ik zet voor jullie even de belangrijkste op een rijtje: bikinitops, bohemian style, veel bandjes, badpakken, franjes, off-shoulder. Teveel stijlen dus om ze allemaal uit te proberen (hoewel, zeg nooit, nooit), maar het goede nieuws is dan weer dat deze trends heel vaak samen gecombineerd worden zodat je meteen 2 of 3 ineen kunt dragen. Kijk maar even mee!

Bikinitops

De bikinitopjes zijn erg in trek deze zomer. Je hebt ze dan ook in verschillende stijlen, gaande van zeer sportieve modellen, bijvoorbeeld in het gamma van Calvin Klein tot bohemian style met franjes en etnische patroontjes, tot erg sexy modellen met veel bandjes. Hoewel bikinitopjes over het algemeen geen vulling hebben, zijn ze toch erg geschikt voor meiden met een iets kleinere boezem. Doordat het model erg hoog toe is, heeft dit namelijk een vergrotende indruk. Ben je bang dat er teveel stof is waardoor je te weinig gaat bruinen? Geen nood, meestal hebben deze topjes erg weinig stof aan de achterkant, waardoor ze je rug mooi in de verf (zon) zetten.

bikini5bikini7bikini17

Bohemian style

Je hebt het vast al opgemerkt, maar ik ben helemaal weg van de bohemian style. Een bikini in deze stijl mag dan ook niet ontbreken. Het leuke aan deze stijl is dat je er nog zoveel verschillende kanten mee op kan. Zo kan je gaan voor bikini’s met fijne gouden, details of met veertjes. Je kan gaan voor wit of net voor zeer felle kleuren als accenten. Je kan het effen en eenvoudig houden of je kan voor drukke etnische patronen gaan. Iedereen vind wel iets in dit gamma dat aan de wensen voldoet. Werk je bohemian bikini outfit af met kleine gouden juweeltjes, zo zijn er bijvoorbeeld nu lichaamskettingen die je overheen je bikini kan dragen. Ook kanten tops en kleedjes passen bij dit plaatje.

bikini10bikini11bikini21

Franjes

Erg aansluitend bij de bohemian stijl maar toch net weer iets anders is de franjes trend en dit in combinatie met de off-shoulder trend. Ook franjes op je bikini zorgt voor extra volume en extra speelsheid. De off shoulder modellen hebben dan weer als voordeel dat er geen bandjes branden op je schouder (al spreek ik mij niet uit over de franjes op je armen 😉 ). De franjes bikini’s vind je veelal in pastelkleurtjes en wit. Kies hier liever niet voor zwart, want daarin komen de plooitjes niet sterk uit.

bikini4bikini2017bikini20

Veel bandjes

De naam klinkt iets minder fancy, maar dat is deze trend zeker niet. In tegendeel, deze trend is erg sexy. Hoe sexy, dat bepaal je zelf, afhankelijk van het aantal bandjes. De klassiekers van deze trend zijn bikini’s en broekjes met twee extra bandjes langs boven die elkaar kruisen. Niet vergeten: die bandjes branden ook in je lichaam als je met deze bikini’s gaat zonnen (just saying 😉 )

bikini8bikini9bikini13

Badpakken

Dat de badpakken aan een come-back bezig zijn is niets nieuws meer, maar de vraag is, zullen ze er deze zomer wel volledig doorkomen? Ik vermoed van wel. De reden? De badpakken gaan gewaagder! Daar waar het vroeger toch steeds iets bleef voor de “bravere” onder ons, zien we de badpakken nu veel beter inspelen op de trends. Er zijn dan ook badpakken te vinden in alle trends zoals hierboven beschreven. Het is zeker geen alternatief meer voor meisjes die zich minder goed in hun vel voelen, in tegendeel, badpakken (vooral met uitgesneden) stukken laten je lichaam perfect tot zijn (haar?) recht komen.

bikini16bikini3bikini18

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.