Look van de maand: Februari 2020

Het is alweer het laatste weekend van de maand, dus hier is de look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze maand kies ik de box van Janne* uit. Janne is 27 jaar en staat in het kleuteronderwijs. Ze is op zoek naar outfits die comfortabel, maar toch vrouwelijk (niet basic) zijn en die tegen een stootje kunnen, zowel qua kleuren als qua stoffen en afwerking. Janne is niet zo groot, maar heeft een redelijk zware boezem, die ze liever niet nog eens extra zou accentueren. Ze wou graag veel items met soldenkorting.

janne outfit 1

In de eerste outfit in de box van Janne bevat een gebloemd jurkje. Het model is mooi gecentreerd, waardoor haar figuur mooi uitkomt. De strikjes aan de mouwen geven het jurkje een speels effect. Janne kan dit jurkje combineren met de grijze cardigan die ze laat openhangen, wat past bij haar speelse job. Door de cardigan open te laten behoudt ze het accent op de taille. Om het jurkje een leuke stoere toch te geven, stel ik voor dat ze het afwerkt met stoere zwarte platte botjes.

janne outfit 2

In de tweede outfit voor Janne zit een zwarte jeans van Only. Deze staan ervoor bekend heel makkelijk te zitten. Een zwarte jeans kan je natuurlijk met erg veel combineren zoals met het bordeaux of blauwe bloesje. Het bordeaux truitje is eenvoudig, maar toch weer speels en vrouwelijk door de afwerking met kant op de schouder. Voor een meer speelse look combineert Janne de broek met het petrolblauwe bloesje. Janne kan onder deze broek de botjes uit outfit 1 dragen. Tenslotte kan de ze look verder afwerken met de donkergrijze mantel met riem in de taille.

janne outfit 3

Als stylistselectie heb ik voor Janne gekozen voor een speels jurkje in een paarse tint. De stof is soepel en rimpelt niet snel. Het lint accentueert opnieuw de taille. Janne kan dit jurkje combineren met de zwarte enkellaarsjes en eventueel met de grijze cardigan.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Bordeaux bloesje met kant: Only 11,99 euro
Stoere botjes: Vero Moda 59,95 euro
Grijze cardigan: Vila 39,99 euro
Petrolkleurig bloesje met bloemen: Oasis 29,99 euro
Zwarte jeans: Only 44,99 euro
Grijze mantel: Vero Moda 47,99 euro
Donkerblauw bloesje: Kaffe 29,95 euro
Bloemenjurkje: Molly Bracken 38,95 euro
Paars jurkje: Villa 34,99 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.