Fashion Emergency thinks (and paints) pink!

Fashion Emergency thinks (and paints) pink!

Oktober = borstkankermaand!

Omdat iedereen, net zoals ik, wel iemand kent die met deze vreselijke ziekte geconfronteerd werd én omdat het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek mij nauw aan het hart  ligt, kleurt Fashion Emergency Pink deze maand!

Wat houdt dat in?

Momenteel volg ik een opleiding tot nagelstyliste en daarvoor moet je oefenen oefenen en nog eens oefenen!

Daarom ben ik dus op zoek naar mensen waarop ik mag oefenen. Ik vraag geen bijdrage voor mezelf, maar er is wel de mogelijkheid om een bijdrage achter te laten in mijn roze spaarpot, volledig ten voordele van Pink Ribbon.

Je kan kiezen uit volgende behandelingen:

  • Manicure + glanzend maken
  • Manicure + pink lakken (gewone nagellak, geen gelish!)*

Interesse? Stuur mij een privéberichtje of mail naar gaelle@fashionemergency.be om een afspraak te maken.

*Er zijn verschillende tinten roze en rood ter beschikking, zie foto’s

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.