vrijdag 23 augustus 2013: lovely summer

Eerst en vooral mijn excuses voor de slechte zelfgemaakte foto. Na vijf megamissers vond ik deze ietwat mindere megamisser er wel door kunnen, maar ‘oefening baart kunst’ zeggen ze, dus na enkele blogberichten komt dit wel goed.

Frank Debosere heeft ons een zonnige en warme dag beloofd. Aangezien dit soort dagen bij ons schaars zijn, kies ik dan het liefst een outfit die echt alleen in de zomer kan. Dit rokje is daar het ideale voorbeeld van: het heeft een zomerse kleur en kan niet met panty’s gedragen worden. Dit betekent dat de draagbaarheidsperiode ervan terugvalt op drie maanden van het jaar. Maximaal benutten dus! Mijn vakantiebruine huid is reeds haar kleur aan het verliezen. Wit is altijd een goede keuze om dit te verdoezelen. Dit witte bloesje is een van mijn favorieten. Het is ideaal te combineren met taillerokjes omdat het dan een beetje poft.

Na mijn tennisuitje deze morgen, leek het mij een uitverkoren moment om de nieuwe Ultra Doux droogshampoo aan een kritische beoordeling te onderwerpen. Mijn eerste indruk is positief, in die zin dat mijn haar op de foto er niet uit ziet alsof ik een halfuur geleden met een bezweette dot kwam binnen lopen. Even tussen haakjes: mijn instant happy stijltang is er ook aan te pas gekomen. Uiteraard hou ik je verder op de hoogte van het droogshampooverslag. Wat ik wel al als minpunt kan opmerken is de geur. Die is namelijk erg straf en nogal chemisch. Ik weet niet goed hoe het te beschrijven, maar het punt is dat het niet aangenaam ruikt. Zal dit negatieve punt opwegen tegen het beloofde glamoureuze effect? Wordt vervolgd…

P1000975

Rokje: Vero Moda: 10 euro (solden)

Wit bloesje: H&M: 9.95 euro

Wit topje: H&M: 7.95 euro

Oorbellen: Six: 4.95 euro

TOTAAL: 32.85 euro

P1050705_zps67604198

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.