Zaterdag 24 augustus: herfsttinteling

Een schril contrast met gisteren: donkere wolken en miezerige regen hebben de zon veroverd. Dit betekent dan ook dat ik mijn nieuwe herfstkoopjes al uit de kast kan halen. Te beginnen met de beige broek: het kledingstuk die elke vrouw in haar kast hoort te hebben. (oké ik beken, tot gisteren was dit ook nog een gat in mijn garderobe). De kleur is iets donkerder dan ik hem had gewild, maar dat maakt hem meer winterproof. De persoon die mij voor was om deze broek te passen, was op het idee gekomen om de pijpen op te rollen tot een enkelbroek en ik moet zeggen dat dat idee me wel bevalt. Speciaal een enkelbroek kopen hoeft dus niet, want je kunt de simpele oproltechniek op veel van je lange broeken toepassen, met als resultaat: de perfecte tussenseizoensbroek.

Ik hou van zandtinten. Vandaar dat ik graag verschillende tinten beige met elkaar combineer. Het lijkt wit, maar het topje is wel degelijk beige en een trendsetter omwille van de kanten bovenrand. De kantjes draaien ondertussen al een tijdje terug mee in de mode en stralen meteen onze vrouwelijke zachtheid uit. Om het onderscheid te blijven maken met grootmoeders kleerkast raad ik wel aan om telkens maar één soort kanten accent te kiezen.

En dan is er nog het gevlochten haarbandje. Dit had ik al veel vroeger moeten kopen! Diadeems vond ik altijd al leuk, maar waren niet voor mij weg gelegd doordat de duwende uiteinden me steeds hoofdpijn bezorgden.  Dus besloot ik maar eens het haarlintje uit te proberen en wauw wat een gemak. Je voelt helemaal niet dat je iets in je haar hebt en je kunt er bovendien heel wat verschillende dingen mee doen (zie Flair, ja, ook ik haal inspiratie uit Flair). Verder heb ik mijn haar in een donutdot gedraaid voor vandaag. Ideaal voor een rainy day, want dan kan het niet alle kanten op gaan krullen. De donut lijkt me wel iets handiger voor meiden met korter haar. Bij mij valt hij nogal groot uit. Hebben jullie daar ook problemen mee?  Hoe dan ook, ik kijk wel nog wat rond naar een oplossing hiervoor.

P1000979

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.