Zondag 25 augustus: trendy face

De zondag is nogal vaak een familiedag bij ons. Voor dit soort dagen houd ik het  graag simpel mooi. Om mijn mama de was en mezelf het gezaag te besparen heb ik nog even dezelfde broek als gisteren aangetrokken. T-shirts met gezichten zijn deze zomer ook erg in, maar omdat ik niet graag de trends ‘letterlijk’ opvolg, beschouw ik deze als een buitenbeentje van dé facetrend. Hij is speciaal, eerst en vooral omdat hij in kleur is en omdat er niet alleen een vrouwengezicht maar ook een kattengezicht (kattenhoofd klinkt zo cru) op staat. Normaal ben ik niet zo een fan van bedrukte T-shirts omdat ze moeilijk te combineren zijn. Als ik er dan toch eentje koop, let ik erop dat hij verschillende kleurschakeringen bevat en dus meerdere combies toelaat.

Mijn haar heb ik gewoon met een schuifspeldje vast gestoken. De kunst is dat je het speldje niet mag zien zitten. Komt het door de donkere foto of door mijn haarkunst? Maar het speldje zie je niet. Ik leefde lange tijd met de illusie dat schuifspeldjes niet voor mijn haar bestemd waren. Ze bleven er nu eenmaal nooit in zitten. Na al mijn speldjes kwijt gespeeld te zijn, heb er dan toch nieuwe gekocht in Het Kruidvat. En wat blijkt? Die blijven wel zitten. Heb je dus net als ik nogal weerbarstig haar als het op speldjes aankomt? Probeer dan eens die van Het Kruidvat.

P10009861

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.