Maandag 26 augustus: pink lady

Vandaag een overgangsdag naar beter weer. Zie ook: een overgang in mijn kledij: donker bovenaan en fleurig onderaan ;-).  De roze broek is reeds sinds de lente een toppertje aangezien de kleur toen perfect in verhouding, of misschien beter als tegengewicht, kwam voor het ‘army’ kaki. Een Kaki, roze en wit combi, daar zul je me in de toekomst nog mee zien. Het contrast in dit kleurenpalet is gewoon super. Enerzijds kan je je soft ballerina kantje laten uitschijnen met roze en wit, en liefst nog in combinatie met kant en anderzijds straalt kaki de nodige dosis girlpower uit. Ideaal dus om het hoofd van de boyz op hol te brengen, ze weten er zich gewoon geen raad mee. Succes gegarandeerd dus!

Hoe dan ook. Vandaag geen wit, roze en kaki, maar wel roze en grijs. Oké de foto is nog steeds niet denderend, maar ik zal het voor jullie beschrijven. Het is een donkergrijze T-shirt met roze glinstertjes. Het is een stuk dat ik niet zo vaak draag omdat ik hem enkel mooi vind op deze broek. Het idee erachter was simpelweg: dit spotkoopje kan ik niet laten hangen! Ik weet zeker dat elke vrouw dit gevoel kent. Hoor ik daar spijt? Neen zeker!  Dit hoort helemaal niet, want koopjes zijn er gewoon om je een goed gevoel te geven. ‘Wauw, ik heb 70% uitgespaard! Dat idee heb ik nog steeds als ik hem aantrek. En dit is dus de les van vandaag: je hoeft niet te treuren om koopjes die je kast niet uitkomen, focus je op het percentage dat je erop uitgespaard hebt!P1000991

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.