How to wear the slip on dress

De slip on dress heeft niets te maken met slips, ook niets met slip on sneakers, maar wel alles met laagjes! De slip on dress is namelijk die razendpopulaire trend van jurkjes met heel smalle bandjes en uitlopend model, gemaakt om er cropped tops onder te dragen. Nog niet helemaal mee? Duik dan snel even mee in de oneindige mogelijkheden met deze 90-trend.

Less is more

Met een slip on dress kan je heel wat doen! Ik stond daarnet in de winkel verschillende zaken uit te proberen (de een al wat geslaagder dan de ander), maar uiteindelijk ben ik vertrokken met lege handen, want de beste optie met deze jurk is er een gewone witte t-shirt onder te steken, zoals we er allen tientallen hebben liggen. De trend is op zichzelf complex genoeg dat ze gewoon niet meer nodig heeft. Werk verder af met casual accenten. Deze look smeekt gewoon om sneakers!

 

 

 

Met print

Maar natuurlijk neem ik hier geen genoegen mee! Op sommige dagen wil je gewoon een complexere look en dat kan ook met deze jurk! Ga bijvoorbeeld voor een t-shirt met print. Streepjes of bolletjes zijn een goede optie als je het klassiek wilt houden, maar t-shirt met tekst zijn leuker! In vele gevallen kan je de tekst dan niet helemaal lezen, maar dat maakt het juist leuk toch? Vergeet trouwens niet dat de jurk laag genoeg moet hangen bovenaan. Het is niet de bedoeling dat je de jurk ook zonder t-shirt kan dragen, hang hem dus op die hoogte dat iedereen je lingerie kan bewonderen als je dat toch zou doen 😉

 

Nog complexer

Nog complexer kan ook! Hiervoor zijn er twee opties. Optie 1 is de bloes. Zoals besproken bij mijn postje over de velvet dress (https://lunefashion.com/2017/01/11/how-to-wear-the-velvet-dress/), leent een velvet slip on dress zich perfect tot een combinatie met een wit deftig bloesje. Dit kan zowel een los als aansluitend model zijn. Ten tweede kan je de look complexer maken door hem te transformeren naar een winterlook. Normaal gesproken is de slip on dress een van de toppertjes voor deze zomer, maar je kan hem nu ook al dragen mits je er een dikkere trui met kraagje ondersteekt.

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.