How to wear de rieten handtas

De zomer is nog lang niet voorbij, hoera! Jammergenoeg kunnen we niet elke dag naar het strand, sommigen onder jullie (ja ik ook) werken de hele zomer door! Gelukkig kunnen we nu wel met een strandtas naar het werk! De rieten handtas die geïnspireerd lijkt te zijn om rieten strandtassen is namelijk super trendy. Hij is dan ook superhandig bij dit warme weer, want het riet gaat niet ‘zweten’ zoals leer dat kan, maar is net heel luchtig en fris en past bovendien bij erg veel. Maar hoe combineer je zo een handtas nu voor een werkdag?

riet5

Bohemian style

Deze handtas past perfect binnen het bohemian plaatje, denk daarbij aan losse witte jurken met kant, camel kleurige sandalen, beachy waves. Een erg beachy plaatje dus, en misschien niet altijd geschikt om te gaan werken. Maar gelukkig kunnen we de bohemian style ook werkproof maken. Dit kan door te werken met een volledig kanten jurkje in A-lijn, waardoor het toch iets meer model uitstraalt en toch zwierig blijft. Maar het kan ook met een witte jeansbroek, denk maar aan een wit op wit combinatie afgewerkt met een leuk jeansjasje. Dit alles kan je perfect afwerken met het rieten handtasje.

riet3riet10riet11

Met print

Naast de sobere stijl van de bohemian, doet een rieten handtasje het ook heel goed in combinatie met print, zoals bolletjes, bloemetjes en streepjes. Dit heeft het tasje natuurlijk te danken aan zijn zachte kleur, die veel aan kan. Met een print kan je dan kiezen om verder te werken in deze zachte tinten en dus met zandtinten te gaan werken of een blauw-wit streepje, of je kan het een heel stuk fleuriger maken door te combineren met een rode bloemenjurk bijvoorbeeld.

riet6riet2riet7

bronnen bij de foto’s

https://poshmark.com/listing/SALE-SMALL-round-rattan-bag-with-leather-clip-593f169d41b4e0e6db00dc3f

http://livvyland.com/2017/05/30/gingham-top-round-straw-handbag/

http://www.adenorah.com

https://www.trendencias.com

https://soltropicali.com

https://fem-fem.nl/kleuren-kleding-brunette/

https://www.romwe.com/Polka-Dot-Zip-Up-Back-Dress-p-301633-cat-767.html?aff_id=20

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.