How to wear white all the way

De zomer is in het land en een van mijn favoriete kleurtjes in de zomer is wit! Wit is fris, zomers, doet je bruiner lijken, staat iedereen en is nooit uit de mode! Alleen maar voordelen dus, dus waarom niet eens een volledig witte outfit proberen! Je ziet dit soort outfits nu heel vaak hangen in de etalages en eigenlijk is het helemaal niet moeilijk  om zelf dit soort looks te creeëren, zolan je maar rekening houdt met een aantal tips.

wit6

Wit op wit of wit op ecru?

Bij een volledig witte outfit komt erop aan om kleine kleurverschillen te verwerken zonder dat men merkt dat het andere kleuren zijn (dat is een belangrijk verschil met unicolor outfits in andere kleuren, waar je dit net beter niet doet). Een combinatie van wit en ecru is bijvoorbeeld heel leuk. De twee kleuren verschillen, maar toch merk je dat niet echt en blijft het een geheel. Dit is vooral interessant als je bijvoorbeeld een broek met een bloesje gaat combineren, omdat dit anders een lang eind is in dezelfde kleur.

wit2wit3

white all the way

Doorbreek met accessoires

Accessoires maken of kraken je volledig witte outfit. Kies zeker geen witte accessoires, want dan wordt het te veel, maar probeer subtiele accessoires te gebruiken die het plaatje doorbreken. Doe dit het liefst met zachte kleuren zoals, lichtbeige of zandkleur, want zo behoud je opnieuw de sfeer van je outfit. Hou je liever van iets hardere contrasten dan kan je combineren met zwart of met vrolijke zomerkleurtjes. Op dat moment verliest je outfit wel een deel van zijn romanttische uitstraling; Het is dus belangrijk om te kijken wat je doel is met de outfit.

wit4wit5

Romantiek of stoer

Zoals ik hierboven al aanhaalde vallen volledig witte outfits snel in de categorie van romantische outfits. Dit wordt alleen nog maar versterkt doordat er vaak kant verwerkt wordt in deze outfitjes. Kant is trouwen ideaal om te gebruiken bij een volledig witte outfit omdat een beetje kleur doorlaat, waardoor je opnieuw die subtiele kleurverschillen in je outfit gaat krijgen. Maar al die romantiek is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Een volledig witte outfit kan ook stoer gemaakt worden door bijvoorbeeld voor een ripped jeans te gaan. Het effect is hetzelfde: de stukjes huid die je laat zien zorgen voor de nodige kleurverschillen

wit7

bronnen bij de foto’s

http://glamradar.com/6-ways-to-take-white-jeans-to-the-next-level/

Style Watch: How to wear white jeans? Spring outfits with white jeans.

How to Create a White on White Summer Outfit

How to Wear White on White

http://reedfashionmag.com/how-to-wear-white-jeans-stylishly/

http://glamradar.com/6-ways-to-take-white-jeans-to-the-next-level/

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.