How to wear de witte veterboots

Het is zover, het regenseizoen, euh nee de herfst, is begonnen! Dat betekent: botjes uit de kast als we geen natte voeten willen hebben. Alleen vind ik dat dit je outfit zo snel heel winters maakt, want bijna alle boots zijn bruin of zwart. Daarom vind ik de huidige trend heel leuk: namelijk de witte veterboots. Ze zijn stoer, ze zijn vrouwelijk en ze garanderen droge voeten. Wat wil je nog meer?

De witte veterboots zijn bovendien ook heel makkelijk te combineren, want je kan ze zowel onder een broek als onder een jurkje dragen. Al is er, vind ik, wel 1 tip die je zeker in je achterhoofd moet houden: er moet iets van wit in je outfit te vinden zijn. De witte veterboot onder een volledig zwarte outfit bijvoorbeeld is minder geslaagd omdat de boots dan eerder op zichzelf lijken te staan. Ik vind het daarentegen veel beter wanneer er iets van wit in je outfit verwerkt zit. Dat kan heel subtiel zijn (want zoveel dames zijn bang als ik met wit afkom :o), bijvoorbeeld in de print.

Een leuk voorbeeld is bijvoorbeeld de combinatie van de witte veterboots onder een kleurrijk bloemenjurkje. Dit geeft weer die leuke clash tussen speels en stoer tegelijk.  Dit kan je nu zeker ook doen met die grote trend van lange jurken met bloemen. Door een lange jurk te combineren met een halfhoog laarsje, kan je deze jurken vaak langer zonder panty’s dragen, omdat je benen eigenlijk toch helemaal bedekt zijn.

Meer fan van broeken? Ook daar kan je je witte veterboots onder dragen. Kies dan wel voor een smallere broek die je in de botjes kan steken. Veterlaarzen zijn over het algemeen niet zo mooi als je ze onder brede pijpen steekt. Bovendien is de witte bot je eyecatcher en moet die dus ook de volle aandacht krijgen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.