Men’s fashion: statement kousen*

Bij vrouwen zijn de opties eindeloos om statements te leggen. Denk maar aan juwelen, handtassen, sjaals enzovoort. Bij mannen ligt dit echter iets moeilijker. Het aanbod beperkt zich al snel tot een sprekende riem of schoenen. De laatste maanden zien we echter steeds meer een nieuwe trend opduiken voor mannen, namelijk statement sokken. Een leuk assortiment van zulke sokken vind je bij Hemd voor Hem. 

Deze week heb ik mijn ventje de Happy Socks doos van het thema Tropical cadeau gedaan. Dit bestaat uit een leuk doosje met daarin vier sokken in het gekozen thema. Deze statement sokken staan heel leuk bij een casual look. Denk daarbij aan een leuke jeans met een coole sneaker. De sokken geven dan een speelse extra touch die toch blijkt geeft van fashion kennis (hetzij van de man of van de bijhorende vrouw, dat laat ik in het midden). Het wordt zelfs nog beter als je een van de kleuren laat terugkomen in het bovenstuk. Hou het voor de rest echter neutraal, zodat de sokken kunnen spreken. Combinaties van heel drukke sokken met nog extra print worden gauw te druk en geven de indruk niet echt nagedacht te hebben over de combinatie. 

Deze geschenkdoos komt van Hemd voor Hem. Hemd voor Hem is een heel leuke geschenksite voor accessoires voor mannen. Ze stellen zelf leuke combinaties van merken samen. De combi van twee paar sokken en een reep Tony’s chocoloney bijvoorbeeld vind ik superleuk. Zoals de naam al doet vermoeden hebben ze uiteraard ook leuke hemden. Zo ben ik bijvoorbeeld helemaal fan van de hemden met bloemenpatroon op de mouwen. Zo krijg je een leuke extra statement als je de mouwen oprolt. Daarnaast vind je er ook leuke geschenkboxen met ondergoed, drinkflessen, chocolade en zelfs pyjama’s. En dit alles van leuke merken, zoals Calvin Klein, Happy Socks, Tommy Hilfiger, Ted Baker en veel meer. Profiteer nu van heel wat boxen aan -20% op de website. 

*dit is een gesponserde post, maar daarom niet minder gemeend

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.