How to pimp je dressing met de posters van Desenio

Vorige week heb ik jullie geleerd hoe je een goede garderobeplanning kan opmaken. De tweede stap om te komen tot een leuke en efficiënte fashionervaring in je eigen kleerkast is door je dressing leuk in te richten. Zelf heb ik dat gedaan met de fashion posters van Desenio. Kijk maar even mee!

Veel dames hebben een hekel aan het uitkiezen van kledij. Dat heeft vaak te maken met het feit dat hun kleerkast of dressing geen aangename plaats is om te vertoeven en experimenteren. Denk maar aan overvolle kleerkasten, geen orde in de kleerkasten, geen goede verlichting of geen leuke afwerking. Op dat laatste punt wil ik vandaag iets dieper ingaan.

Hoewel ik helemaal obsessed ben met fashion, probeer ik de inrichting van ons huis niet helemaal daarop te richten. Los van de collectie jassen in de hal en mijn atelier van Fashion Emergency is onze inrichting neutraal. Met onze dressing ligt dat echter anders. Het was altijd al mijn droom deze volledig stylish en trendy in te richten. Daar heb ik de afgelopen dagen werk van gemaakt en dit met de hulp van de posters van Desenio.

Ik heb daarbij de zwart-wit-goud trend van de rest van ons huis doorgetrokken en aangevuld met een speelse toets. Desenio heeft een heel leuk aanbod aan zwart-wit posters en zelfs posters met goudfolie. Daarenboven kan je kiezen voor een afwerking met gouden kaders (de juiste maat wordt meteen voorgesteld!) om het plaatje compleet te maken.

De twee Chanel posters ademen style en vrouwelijkheid uit. Daarnaast koos ik voor twee posters met quotes die perfect bij mij passen. Zoals diegenen die mij volgen op Instagram wellicht al weten ben ik heel erg fan van fashion quotes. Deze posters mochten dan zeker ook niet ontbreken in mijn dressing. Elke ochtend doen ze me herinneren aan mijn doelen. 

De website van Desenio is trouwens superhandig om je fotowand op uit te werken. Je kan namelijk gebruik maken van de fotowanden die Desenio al heeft samengesteld met verschillende formaten en kleuren. Vervolgens klik je gewoon de foto’s aan die je erin wilt en kan je het geheel aanschouwen. Zo zag ik in een oogopslag of ik nog meer goud of zwart nodig had of de verhouding perfect zat. Verder krijg je op die manier ook een goed zicht op het formaat van de verschillende posters samen.

Wil je zelf ook je dressing of een andere ruimte pimpen? Met de kortingscode FASHIONEMERGENCY heb je nu 35% korting op de posters van Desenio*. Deze korting is geldig van 28/12/20 tem 4/1/21. 

*muv gepersonaliseerd en handpicked posters en kaders

*dit is een gesponserde post, maar daarom niet minder gemeend

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.