How to wear glitter boots

We zitten middenin de feestperiode! Ideaal dus voor een goeie portie glitter! Glitterjurken en glitterhandtassen zijn zo 2017, maar helemaal 2018 zijn de glitter boots. Glitter boots stelen namelijk de schouw. Dat doen de zilver en gouden korte modellen, maar volgend jaar gaan we eens helemaal over de top met roze en blauwe glitter botten in lange modellen. Allemaal goed en wel, maar hoe draag je felroze glitterbotten nu bij een normale outfit? Lees maar snel verder, want ik ga voor jullie de feestmogelijkheden en de casual mogelijkheden voor de glitter boots bespreken.

glitter2

Feestoutfit

Dat het voor een feestoutfit al eens wat meer mag zijn weten we allemaal al, maar hoeveel meer is aanvaardbaar? Naar mijn mening hebben glitter boots niet al te veel extra glitter meer nodig. Dit betekent niet dat je verder een saaie feestoutfit hoeft te maken, ik bedoel alleen dat er maar 1 statement in de outfit hoeft te zitten en dat zijn de boots. Werk verder af met een eenvoudig zwart jurkje met hier en daar een pailletten of een open rug om het speciaal genoeg te maken voor de feestdagen. Maar een matching handtas bijvoorbeeld hoeft niet.

glitter1glitter5

Als casual outfit

Ben je bang dat glitter boots iets zijn dat je één keer voor de feestdagen gaat dragen en daarna in de kast opbergen? Dat hoeft niet perse. Met de juiste combinaties kan je deze botjes ook dragen bij een casual outfit. Combineer de boots daarvoor opnieuw eenvoudig genoeg. Daarom raad ik aan om het bij een casual outfit bij een broek te houden en liefst een eenvoudige jeansbroek. Hou de outfit vrij eenkleurig. Een volledig zwarte outfit met een leren jasje en toffe jeans bijvoorbeeld zijn perfect om te combineren met je glitter boots. Om de outfit toch iets specialer te maken kan je dan weer kiezen voor een eenvoudige jeans, wit bloesje en leuk jasje om af te werken.

glitter7glitter4

bronnen bij de foto’s

http://minniemousechic.blogspot.be/2016/08/how-to-rock-statement-boot.html

How to Wear Glitter Ankle Boots

http://thezoereport.com/fashion/accessories/glitter-boots-how-to-wear-this-seasons-party-shoe/

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.