How to wear Timberlands

Je stevige winterboots mogen vanaf nu richting kast verhuizen en plaats maken voor de stoere Timberlands voor dit tussenseizoen. De tijd dat deze struise schoenen enkel weggelegd waren voor werfbezoekers is verleden tijd. Wij, girls zullen die stoere mannen nu maar eens tonen hoe zij hun Timberlands nooit maximaal trendy benut hebben. Op het eerste zicht is het een ware uitdaging om deze bottines te dragen zonder er als een misplaatste bouwvakker uit te zien, maar geen nood, hier leer je de kneepjes van het vak, het modevak weliswaar 😉


Go comfy casual

De comfy casual stijl is supergemakkelijk! We hebben tegenwoordig allemaal een zwarte of kaki broek, warme parka en fleurige beanie. Nog een paar accessoires toevoegen, een grote bag met gouden accentjes enoversized sjaal, en voila de eerste missie voor ‘how to wear Timberlands’ is met gegarandeerd succes volbracht.Summer streetstyle

Wie dacht dat deze schoenen enkel geschikt zijn voor de winter en het tussenseizoen, zit goed fout! Timberlands onder een jeans shortje of korte jumpsuit zijn cool en ideaal voor een safarietocht, bergtocht, en ja zelf ook om gewoon over straat te lopen.


In color

Timberlands zijn natuurlijk vooral bekend om hun typische geel/bruine kleur, maar dit wil niet zeggen dat jij moet blijven vastklampen aan deze typische mainstream vorm van Timberlands. Word een trendsetter en durf de nieuwe kleurtjes uitproberen! Deze schoenen werden onder andere reeds in het rood en roze gespot. Deze gekleurde Timberlands bieden je een extra girly touch én een unieke variant van deze trend!


Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.