How to wear: het jeanshemdje

Net zoals een jeansbroek onmisbaar is in je kleerkast, zijn jeanshemdjes dit tegenwoordig ook. De redenen hiervoor zijn oneindig: deze hemdjes zitten supercomfortabel, zijn voor elk seizoen geschikt, zien er schattig en tegelijk stoer uit, kunnen op verschillende manieren en in verschillende stijlen gestyled worden…… ontdek hier enkele leuke tips voor dit basisstuk!


Voeg kleur toe

Velen hebben de neiging om met jeans telkens terug te vervallen in blauw, zwart en wit. Deze tinten vormen samen uiteraard een tof geheel, maar durf ook eens dit kleurenpallet te buiten gaan en kies voor roze, geel of een andere zomerse tint. Donkerblauwe jeanshemdjes staan erg leuk met felle kleuren, terwijl de lichtblauwe hemdjes een zacht geheel kunnen vormen met de zomerse pastelkleurtjes. Let hierbij ook op de afwerking. Een fleurige sjaal op je hemdje kan bijvoorbeeld een zekere eentonigheid doorbreken, iets wat wel geregeld voorkomt bij jeanshemdjes. Je kan dit ook doen met juwelen, zoals een statementkettting bijvoorbeeld als afwerking.


Denim-on-denim

De denim-on-denim combie staat natuurlijk bekend als een gewaagde en ja hoor, ik heb hier ook enige tijd mee geoefend voor ik de techniek beet had. Jeans op jeans hoeft echter niet altijd complex te zijn, er zijn een aantal methoden waarmee je heel eenvoudig en met gegarandeerd succes aan de slag kunt. Eentje daarvan is de combi van donkere en lichte jeans. Dit is net als een donkerblauwe broek en lichtblauw hemdje, dit kan gewoon niet fout gaan zolang de twee kleuren sterk genoeg verschillen!


Met print

Jeans in het algemeen staat erg leuk met verschillende printjes. Denk bijvoorbeeld aan een jeanshemdje op een polka dot rokje of een open hangend hemdje op een bloemenkleedje. Deze outfits zijn erg geslaagd juist omdat je speelt met de balans tussen stoer en braaf. Je kan echter ook helemaal de coole kant kiezen en onder je open hangend hemdje een t-shirt met opschrift steken.


  Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.