Donderdag 10 oktober: Birdy!

Dankzij het Flair shoppingbudget kon ik eventjes geleden mij een shopbeurt veroorloven in JBC. Dit is eigenlijk een winkel waar ik erg weinig kom, al weet ik niet precies hoe dat komt, want de weinige keren dat ik er binnen loop, tik ik meestal wel mooie dingen op de kop. Maar toch, veel JBC stuks zal je in mijn kast niet vinden. De enige verklaring die ik hiervoor kan geven is waarschijnlijk omdat de JBC winkel in Roeselare niet in het centrum ligt waardoor hij vergeten wordt. Nu dan ook, ik heb vorig weekend toch een poging gedaan om mijn achterstallige aankopen bij JBC in te halen door er een volledig tenuetje in één keer te kopen. Als je aandachtig gelezen hebt, weet je dat dit iets is wat ik niet vaak doe. Meestal koop ik één à twee stuks per keer die ik in heel veel verschillende combinaties draag. Hoewel ik hier gekozen heb om wel een volledig samenhorende outfit te kopen, wil dit niet zeggen dat ik de afzonderlijke delen niet in andere combinaties ga gebruiken.

Het kleedje is zowat de winterversie van mijn vogelkleedje dat jullie enkele maanden geleden te zien kregen. Zoals gezegd hou ik van vogeltjes, dit is opnieuw bevestigd aangezien ik de salamanders en snorretjes links liet liggen en terug voor burdies ging. Net zoals mijn zomers vogelkleedje heeft dit model ook een rekker in de taille die goed benadrukkend werk doet. Verder zijn de kleuren perfect overeenkomstig met wat ik eerder de nieuwe herfstkleuren voor dit jaar noemde. Het is geen echt mosterd kleur, ik zou het eerder roestkleur noemen en dit maakte het wel een beetje moeilijk om een truitje te vinden dat dezelfde kleur had. Omdat ik wist dat ik dergelijke kleur niet in mijn kast heb hangen (weten wat je hebt en welke kleuren en modellen je kast domineren is  een must voor een echte fashionista!), heb ik besloten er dit truitje bij te kopen. Het is belangrijk dat je daar reeds in de winkel over nadenkt, want als je later thuiskomt en blijkt dat je geen enkel truitje hebt dat erop past, wordt het erg moeilijk om achteraf nog het geschikte tenuetje te kunnen maken en het resultaat is dat je kleedje/bloesje in de kast blijft hangen wegens te koud. Een beetje trainen van het geheugen vooraleer je op shopday vertrekt is mijn aanrader om geen miskopen te doen. Bovendien loop je dan ook niet het risico iets te kopen dat erg goed lijkt op wat je reeds hebt hangen!

P1010101

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.