Pastelkleurtjes!

Ook het pasteltijdperk is nog niet voorbij: deze snoezige ijscrèmekleurtjes zijn opnieuw overal in de zomercollectie te spotten. Een pasteloutfit is dan ook een van de gemakkelijkste combies, want alle pastelkleuren gaan perfect bij elkaar. Het geheelplaatje is zonder veel moeite lekker zomers  en dus niet geschikt voor regendagen. Vanaf je de zon ziet piepen, ga dan voor pastel, want deze dagen zijn jammer genoeg schaars!

Outfit 1:

Jeans: H&M: 9.95 euro , blazer: Vero Moda: 39.95 euro, truitje: H&M: 12.95 euro ,handtas: Zara: 49.95 euro, schoenen: H&M: 9.95 euro, armbanden: H&M: 4.95 euro ; ketting:  H&M: 9.95 euro

pastel1

Als je een pasteloutfit wilt maken met een broek, ga dan voor een licht blauwe jeans. Het zit gemakkelijk, het combineert gemakkelijk, wast gemakkelijk,….. alleen maar voordelen dus! Met een blauwe jeans als basis kun je dan ook alle kanten uit. Of je nu kiest voor muntgroen, zacht oranje, zalmroze of lichtblauw, het geheel zal steeds zacht en romantisch zijn. De beste afwerking creëer je met gouden accessoires. De zware halsketting en armbanden op het verfijnde geheel doen contrast ontstaan. Dit is belangrijk om niet te vervallen in een nonnetjeslook.  Pastelkleuren afwisselen met wit is ook steeds een aanrader. Bovendien biedt dit nog een extra zomerse touch aan het resultaat.

Outfit 2:

Rok: Zara: 49.95 euro , bloes: H&M: 12.95 euro , sandaal: Zara: 27.95 euro , handtas: Zara: 49.95 euro, zonnebril: New Look: 9.99 euro, horloge: New Look : 11.99 euro, ketting: Zara: 19.95 euro

pastel2

De midi-rok is hét trendstuk van deze zomer, een zwierige midi-rok in pastelkleur én met plooitjes, is dus gewoon übertrendy! Ook een combinatie met kant en pastel kan niet mislukken, want kant past perfect in dit romantische plaatje. Verder is het leuk om je pastelgeheel een beetje retro te maken, zoals hier met het boekentasje als handtas. Maar om je andere pols kies je voor een ‘ice watch’ achtig horloge, wat dan weer hip en modern is. Een evenwicht houden tussen kleuren en stijlen is een van de belangrijkste regels voor het maken van geslaagde outfits!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.