How to wear Adidas Superstars

We kennen het allemaal; dit typische Belgische probleem: regen in de zomer 🙁 Welke schoenen moet je dan aan om geen natte voeten te hebben en toch je winterschoenen nog niet uit de kast te hoeven halen? Sneakers! En meer bepaald Adidas Superstars. Dit klinkt iedereen vast bekend in de oren, want deze sneakers waren reeds razendpopulair een kleine tien jaar geleden. Het leek toen zo’n typische high school trend waarover later droge moppen gemaakt zouden worden, maar neen hoor, de witte klassiekers zijn helemaal terug van weggeweest! Streetstyle of klassiek, je kunt deze schoenen mits de juiste tips onder elke outfit kwijt!


Streetstyle

De Adidas streetstyle look vergt weinig moeite of creativiteit: een zwarte broek, witte t-shirt en zwarte leren perfecto en je kan de deur uit! Heel klassiek en eenvoudig, maar eigenlijk altijd geslaagd ;-). De speciale variant is om bij deze look voor een rokje te gaan. Een stoer leren rokje bijvoorbeeld past perfect bij dit geheel, maar ook een maxi-rok kan best leuk ogen met sneakers. Maak dan wel dat je rok niet over je schoenen hangt, kies eerder voor enkellengte.Klassiek

De Adidas Superstars bieden ook leuke mogelijkheden voor een klassieke look. Het komt erop aan een coole wisselwerking te maken tussen chic en vrijetijds. Zo is er bijvoorbeeld de ripped jeans, die qua stijl perfect aansluit  bij de Adidas schoenen, gecombineerd met een lange klassieke mantel. Deze mantels zijn voor deze winter trouwens ook niet te missen! Ze staan leuk en vrouwelijk, maar kunnen tegelijkertijd ook cool gedragen worden. Ook een witte bloes en geklede broek afgewerkt met sneakers is een optie. Dit is trouwens de ideale kantoorlook, aangezien het gekleed en formeel oogt, maar je er geen pijnlijke voeten aan over hoeft te houden 😉


Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.