Men’s fashion: how to wear streepjes

Streepjes gaan al seizoenenlang mee, vooral de eenvoudige horizontale zwart-wit variant blijft steeds erg trendy. Meisjes laten deze trend wel eens achterwege omwille van het verbredend effect van horizontale streepjes, maar laat dit nu net de reden zijn waarom jullie mannen wél een exemplaartje moeten aanschaffen ;-). Zwart-witte streepjes combineren is uiterst makkelijk, enkel deze tips moeten volstaan.


Casual

Een zwart-wit streepjes t-shirt of dun truitje kan heel eenvoudig casual gedragen worden. Kies voor een leuke jeans, eventueel een destroyed model, zet er een paar mocassins onder tijdens het tussenseizoen en stevige boots tijdens de winter en klaar is je outfit! 😉 Er zijn echter enkele trucjes om je look nog cooler te maken. Streepjes kunnen namelijk heel braaf ogen en dat willen we nu net vermijden. Ten eerste strop je daarom altijd je mouwen op, ja ALTIJD. De andere optie is om een los zwart gilletje boven je t-shirt te dragen. De tweede tip om je outfit cooler te maken is door te opteren voor een cropped broek (= de pijpen van de broek een slag omslaan). Deze kleine aanpassing geeft je look namelijk meteen meer nonchalance.


Streepjes + jeans

Zwart-wit streepjes doen het uitstekend met jeans. Bovendien zijn de mogelijkheden voor combinaties hiermee talrijk! Ten eerste kan je kiezen om een jeanshemdje te dragen onder je streepjestrui. Vergeet hierbij niet om het kraagje én de mouwtjes mooi te laten uitkomen. Voor een jongere look laat je echter de puntjes van je kraagje onder de trui zitten. Een tweede optie is om je zwart-wit streepjes t-shirt te combineren met een jeansjasje of –hemdje met opgestroopte mouwen. Let wel op met jeans-op-jeans combinaties, want die zijn behoorlijk moeilijk. Een jeanshemdje op een jeansbroek kan als beide kleuren ofwel exact hetzelfde zijn ofwel ver genoeg uit elkaar liggen, zoals een bleek gewassen jeansbroek en donker jasje. Om op safe te spelen kies je echter voor een broek in een andere kleur. Kaki bijvoorbeeld staat ook erg leuk bij streepjes en jeans.Chic

Het kan echter ook chiquer ;-). Combineer hiervoor je streepjes outfit met een blazer. Je kunt hiervoor de kleuren van je t-shirt of trui volgen, dus zwart of wit, maar ook bruin of grijs kunnen hierbij geslaagd zijn. Met mocassins kan je ook bij deze outfit terecht of anders kies je voor veterschoenen. Als je voor een afwijkend kleur van blazer kiest, is het altijd een goed idee om je schoenen in dezelfde kleur te nemen, zodat je outfit als een geheel overkomt en niet als enkele bij elkaar geflanste stukken.


Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.