How to wear de maxi skirt

Als er één kledingstuk is dat niet mag ontbreken op je jaarlijkse strandvakantie is het de maxi dress/skirt wel. Hij is niet alleen luchtig en zuiders, maar ook tegelijk elegant en speels of zelfs sexy. Maar vooraleer je aan de slag gaat met deze nieuwe trend, neem je best even de moderegels voor het dragen van de maxi skirt door 😉


Het juiste model voor de juiste gelegenheid

Zoek je een maxi jurk voor aan het strand, kies dan voor een luchtig en zwierig model. De rok met plooitjes bijvoorbeeld is uitermate geschikt voor lange strandwandelingen zonder zorgen over teveel onthulling. Bovendien heb je bij deze modellen geen problemen om vlotjes te kunnen stappen. Wil je de maxi dress liever gebruiken voor deftige feestjes of dinertjes, dan kan je beter een aansluitend model kiezen. Deze ogen meteen een heel stuk gekleder zonder dat je aan comfort moet inboeten. Deze modellen hebben vaak een hoge split aan de zijkant, wat het wandelen vergemakkelijkt en een sexy touch geeft.


Een luchtige rok vraagt ook om een luchtige top! Kies bij dit soort maxi rok voor losse bloesjes of cropped tops. Zorg daarenboven voor kleurcontrasten. Kies twee sterk verschillende kleuren zodat het geheel zomers en onmogelijk saai kan ogen. Ook het aansluitende model staat leuk met losse t-shirtjes. Een afwerking met blazer of jeansjasje en clutch in de hand maakt het geheel compleet.


It’s all in the details

Het ware geheim achter het stijlvol dragen van een maxi jurk of rok zijn de accessoires en details. Ze doorbreken niet alleen het geheel, maar fleuren de outfit ook op! De zwierige zomerjurk vraagt om een strooien hoedje, rieten riempje en een paar klingelende armbanden om de hand.  Moet het wat gekleder, dan kan je zeker ook met je statement ketting aan het werk. Als schoeisel tenslotte kies je voor makkelijke, zomerse sandaaltjes.


Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.