Kapseltrend: de halve dot

De kapseltrend voor deze zomer is de halve dot of ook wel half up half down top knot: half zoveel werk en slechts half zo moeilijk als een gewone dot, de perfecte zomerlook dus 😉 ! Het totaalplaatje hoeft er zelfs niet eens deftig uit te zien, want de messy halve dot is superhot! Bovendien kan je nog heel wat verschillende varianten van dit kapsel maken, kijk even mee.

knot4 knot2

De meest simpele manier om deze leuke look te creëren is een staartje met een deel van je haar te maken en het laatste stukje niet volledig door te trekken. Iets gecompliceerder is om met schuifspeldjes een messy dotje te maken zoals je dat met al je haar zou doen. Dit kan je halverwege je hoofd doen of helemaal bovenop of zelfs een dotje in de nek oogt tegenwoordig erg hip. Het halve dotje staat ook erg leuk in combinatie met die andere kapseltrends zoals de lob en de ombré. Om het nog een tikkeltje specialer te maken is de variant met een zijscheiding erg leuk! Probeer er dus maar op los! 😀

knot3

knot1

One Comment on “Kapseltrend: de halve dot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: