Men’s fashion: how to wear het jeanshemdje

Het jeanshemdje, ik probeer het mijn vriend al maanden aan te praten, maar zonder succes. Misschien dat een blogpostje met een aantal aantrekkelijke binken die zich wel aan deze niet te missen modetrend durven wagen, hem kunnen overtuigen! Waarom moeten alle mannen een jeanshemdje in hun kast hebben hangen en vooral hoe draag je het? Lees gauw verder om het antwoord op beide vragen te weten te komen 🙂

Jeans = stoer

Een duidelijkere reden dan dat is er eigenlijk niet, want welke man wil niet stoer zijn?! Jeans is een ruwe stof en straalt dus op een aantrekkelijke manier mannelijkheid uit. Daarenboven zijn er nog extra tips voor nog een extra laagje ‘stoerheid’. Ten eerste rol je ALTIJD de mouwen van je hemd op. Het accentueert dat je een man bent die graag de handen uit de mouwen steekt en er werk van maakt. Bovendien creëert het ook nonchallance, alsof je helemaal geen aandacht besteed hebt aan je uiterlijk, maar dat eigenlijk net wel gedaan hebt. Vergeet ook zeker niet een stoer horloge rond je polsen te showen 😉 Ten tweede kies je voor extra mannelijkheid voor een open hangend jeanshemd met eronder een aansluitend (niet té strakke) t-shirt die de borstkas tot zijn recht doet komen. Dat kan gerust een effen wit of grijs shirt zijn, maar ook streepjes staan heel leuk. Hetzelfde resultaat bekom je trouwens ook met een jeansjasje, maar deze zijn minder makkelijk te vinden voor mannen.

 

 

Met een trui

Een iets bravere look breng je tot stand door je jeanshemd te combineren met een trui met ronde kraag. De V-hals is behoorlijk voorbijgestreefd in de mannelijke modewereld, dat weet je ondertussen ook alweer ;-). Erg cool zijn de truien met een leuk opschrift en verder afgewerkt met witte sneakers of stoere boots voor als het wat kouder is. Vergeet niet om je hemd lekker gezellig uit je broek te laten dragen, want dit is zowat de enige hemdsoort waarbij het zo hoort ;-), het zou zonde zijn om het dan net niet te doen.

 

Met een printje

Voor de echte trendsetters hier is er het jeanshemdje met print. Print is namelijk niet enkel meer trendy voor vrouwen, reeds enkele maanden zijn de mannelijke hemdjes ook druk, maar fijn beprint. De hemdjes met kleine bolletjes of v-stikjes zijn bijvoorbeeld enorm in! Elke vrouw zal meteen weten dat je je hemdje uit de nieuwe collectie hebt gehaald 😉

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.