How to wear de off-shoulder jeans dress

Ik bracht jullie eerder al op de hoogte van dé grote zomertrend: de off shoulder trend (https://lunefashion.com/2016/02/28/how-to-wear-the-off-shoulder-trend/). Vandaag wil ik graag binnen deze trend nog een extra opvallende trend pikken, namelijk de trend van de off shoulder jeans jurk. Zoals België deze week bewezen heeft is de zomer nog lang niet voorbij, dus heb jij nog tijd genoeg om je een jurkje zoals dit aan te schaffen!

 

Wat is er zo speciaal aan de jeans off shoulder dress?

Een echte verklaring waarom dit jurkje eruit gesprongen is deze zomer heb ik niet echt, maar ik kan jullie wel een lijstje geven met de voordelen ervan: het is zwierig en off shoulder, dus lekker fris, jeans is en blijft altijd in, je hebt weinig combinatiestress, want het is reeds een geheel (in tegenstelling tot een jeans top waarbij je dan weer het jeans op jeans probleem hebt), het staat iedereen (of je nu blond, bruin, mager of iets zwaarder bent, het wijde model van het rokje verbergt alles)….

 

Hoe draag je de off shoulder jeans jurk?

Dit is een erg simpele: een off shoulder jeans jurk vraagt om bohemian style. Als we het hebben over bohemian style is er maar één hoofdkleur, namelijk bruin. Andere elementen die perfect passen binnen deze stijl zijn ruches, vlechtjes, veel armbandjes, eventueel een streepje fluo, suède stofjes, gladiatorensandalen… zowat alles wat je aan indianen doet denken kan van pas komen. Voor nog meer inspiratie: zie de foto’s hieronder.

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.