How to wear the bomber jacket

Al jaren trendy, maar deze herfst echt onmisbaar in je kleerkast, dat is de bomber jacket! De bomber jacket is een kort jasje met onderaan een rekker waardoor het een beetje bol staat. Velen onder jullie kennen het waarschijnlijk als een kledingstuk dat perfect binnen de streetstyle past en daarom niet voor iedereen weggelegd is. Met deze blog wil ik aantonen dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn! Bij een bomber jacket kies je namelijk zelf hoeveel vrouwelijkheid dat je eraan toe wilt voegen. Hieronder enkele ideetjes:

Streetstyle

Dit is hoe we hem kennen, de typische streetstyle jacket in de typische kaki kleur. Werk af met veel zwart en sneakers. Ook erg leuk binnen deze stijl is om een bomber jacket te kiezen met patchwork, zoals te lezen viel in mijn vorige blog (https://lunefashion.com/2016/08/10/how-to-wear-patchwork/)

bomber10

Met een vrouwelijke touch

Persoonlijk ben ik een erg grote fan van de bomber jacket met een vrouwelijke touch. Je kan deze vrouwelijke touch op verschillende manieren bereiken. Ten eerste kan je kiezen om je jacket te combineren met een rok of kleedje. Kies niet voor een ultravrouwelijk zwierig rokje of kleedje, want daarop zal deze jacket nogal vreemd ogen, maar een kleedje in t-shirt stof of een eerder stoer rokje met knoopjes vooraan is perfect. Een andere manier om een vrouwelijke touch te geven aan je jacket is door de typische kaki kleur te vervangen door vrouwelijke pastel roze. Combineer met andere pastelkleurtjes zoals grijs en wit en kies zelf hoe stoer je het geheel verder wil afwerken.

 

Op en top vrouwelijk

Wil je een bomber jacket die op en top vrouwelijk blijft, ga dan voor eentje met bloemenmotiefje! Heel vaak hebben deze jasjes een zwarte ondertoon, waardoor het ‘stoere’ element toch nog steeds aanwezig blijft, maar wie zoekt kan er zeker ook andere vinden. Wil je dit combineren met je zwierig wit zomerjurkje of bloesje? Go ahead! Met deze versie van de bomber jacket is dit geen probleem!

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.