Hoofddekselmode

We hebben geluk, want de mode brengt ons warme hoofdjes deze winter! Hoedjes, baretten, mutsen,… , heel veel verschillende hoofddeksels steken de kop op! Vandaag voorzie ik jullie van een overzichtje!

1. De hoedjes

Meer retro dan dit kan niet! We zagen deze zomer al de zomerhoedjes af en toe overwaaien uit het zuiden, maar deze winter kennen de hoedjes hun echte doorbraak. Zwarte hoedjes met strikjes als afwerking zijn hierbij heel populair. Bovendien worden vele van deze hoedjes tegenwoordig in wol gemaakt, waardoor ze lekker warm zijn. De winterhoedjes beperken zich vooral tot exemplaren met dunne randen zodat er geen ‘wegwaaigevaar’ is.

Foto 1: C&A: 15.00 euro;  foto 2: H&M: 9.95 euro; foto 3: Zara: 39.95 euro; foto 4: Pull&Bear: 15.99 euro

hoeden1 hoeden10 hoeden9 hoeden7

2. De Franse baret

Ook dit is er ééntje uit de oude doos. Deze typische Franse baret zul je zeker en vast terug kunnen vinden in de kast van je grootmoeder. Maar als je echt in wil zijn, kies dan voor een baret anno 2014. Voorbeelden zijn een baret met studs of luipaardprintje.

Foto 1: C&A: 12.50 euro; foto 2: Pull&Bear: 12.99 euro

hoeden2 hoeden8

3. de ponpon-muts

De ponpon-muts gaat natuurlijk al jaren mee. Deze gebreide mutsen met dikke ponpons zijn dan ook hét symbool van de winter. We zien dan ook dat de ponpons elk jaar groter worden. Het vergt misschien wat oefening en raad van de grootmoeder, maar het leuke hieraan is dat deze mutsen nog altijd zelf gemaakt kunnen worden!

Foto 1: New Look: 9.99 euro; foto 2: H&M: 9.95 euro; foto 3: Pull&Bear: 12.99 euro; Foto 4: Pimkie: 9.99 euro; foto 5: C&A: 9.00 euro

hoeden12 hoeden11 hoeden6 hoeden5 hoeden4

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.