How to wear: glitter socks

Vorige week heb ik jullie geleerd hoe je ook aan flanking kan doen tijdens de wintermaanden. Als jullie het goed gelezen hebben, herinneren jullie je dat glittersokjes een van de oplossingen was die ik suggereerde (https://lunefashion.com/2016/12/07/how-to-flanking-in-the-winter/) en daarop ga ik vandaag nog een beetje dieper in. Glitter sokjes komen namelijk niet enkel van pas bij flanking, maar kunnen op verschillende manieren een leuke en feestelijke touch geven aan je outfit. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Met sneakers

Op deze manier kennen jullie de trend natuurlijk al. Combineer je glitter sokjes met sneakers voor een leuke, casual en trendy look en vergeet natuurlijk niet dat streepje huid te laten zien.

glittersocks

glittersocks2

Met laarsjes

Ik zit zelf vaak te knoeien met kousen in enkelbotjes, want ik wil toch net dat tikkeltje warmere voeten, maar tegelijk mag niemand dit merken. De glitterkousjes zijn hier de ideale oplossing vooral bij een rokje of kleedje. Met of zonder panties, je sokjes zullen hun effect niet missen, omdat ze lekker opvallen! Een klein boordje laten zien is dan ook voldoende voor net dat sprankeltje meer in je outfit (en ook dat graadje warmer 😉 ).

glittersocks11

Met veterschoentjes

De veterschoentjes hebben een ware comeback gemaakt het afgelopen seizoen. En deze Parijse stijl leent zich uiteraard perfect voor een combinatie met glittersokjes. Ga hier vooral voor die typische kleuren, zoals groen en rood.

 

 

Met open schoenen

En dan is er die eeuwige discussie: kousen in open schoenen! Voor sommigen is het not, voor anderen hot. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerder aansluit bij de eerste groep, al moet ik toegeven dat glittersokjes in open schoenen een soort tussenoplossing lijken te zijn. Doordat de kousjes trendy zijn en blijk geven van oog voor detail, lijkt de combinatie met open schoenen dus geen “modefoutje” geweest te zijn (waar dat anders, zeker bij mannen, wel vaak het geval is). In die zin lijkt het me wel OK, al moet ik nog steeds wennen aan het beeld. Wat vinden jullie ervan?

 

 

De conclusie is vrij duidelijk: glittersokjes passen bij elke soort schoenen. Het wordt dus rap tijd om je er een paar aan te schaffen. Een ruim aanbod is er te vinden bij COS: http://www.cosstores.com/nl/Women/Socks_Tights

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.