How to: flanking in the winter

De nieuwsmedia krijgen er maar niet genoeg van,  iedereen in de ban te zijn van de flanking (flashing your ankle) trend! Maar eigenlijk is dit toch niets nieuws? Het enige verschilpunt nu is dat het een pak kouder is aan die enkels dan een halfjaar geleden. Dat kan wel eens een probleem vormen voor mensen zoals ik, die graag geen enkele trend missen, maar wel enorm snel kou hebben. Daarom dus deze tips!

flanking1

2 centimeter is genoeg

Flanking in de winter is gezond! Op die manier went je lichaam namelijk beter aan de koude. Dit op zich al een extra motivatie, maar het nog betere nieuws is dat je daarvoor echt niet met je halve kuiten bloot moet rondlopen. 2 centimeter is namelijk ideaal om een gezond effect te ervaren én om de nodige elegantie te creeëren in je (saaie) winterlook.

Met kousjes

Flanking en kousen is een no-go! Maar er zijn twee uitzonderingen: ten eerste kan je kiezen voor huidskleurige nylonkousjes die niemand ziet en op die manier lekker valsspelen. Een tweede optie zijn schattige glitterkousjes, de enige soort die bij deze trend is toegestaan!

flanking3

Verwen je enkels

Je enkels krijgen het hard te verduren, daarom verdienen ze ’s morgens een goede verwenbeurt met verzorgende crèmes. Deze zullen je enkels helpen om de koude te overleven, maar ook om er blijvend goed uit te zien, wat vrij essentieel is aangezien ze nu het enige stukje huid zijn dat bloot zit.

Duffel je superwarm in

Maak dat de rest van je lichaam goed warm heeft. Denk aan dikke sjaals, gebreide truien en een wollen muts.

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.