How to wear: leather pants

Het was je vermoedelijk al opgevallen dat leer erg trendy is deze winter. En dat is goed nieuws, want aansluitende leren broeken zijn lekker warm! Vandaag dan ook een blogje over de leren broeken. Uiteraard kun je leer nog steeds erg kinky dragen, maar dat hoeft niet persé. Het is tegenwoordig een stofje geworden dat iedereen aankan en dat je kan stijlen precies zoals jij het wil. Ik overloop even drie heel populaire combinaties.

 

Black and white

Black and white, dame blanche, schaakbord…. Black and white is een combinatie die je overal terugvindt, dus ook in de mode! Het is gemakkelijk, trendy en klassevol in elke context. De mogelijkheden voor een black and white combi met een leren broek zijn dan ook talrijk! De broek is steeds je zwarte element. Wit wordt vervolgens meestal verwerkt in het bovenstuk, een witte bloes, een witte blazer of gewoon allebei. Om de witte trend verder te zetten kies je ook voor witte sneakers.

 

All the way black

De all the way black trend is iets waar ik vroeger helemaal geen fan van was, maar nu kan ik hem wel appreciëren. Zeker in combinatie met een leren broek is dit soort look allesbehalve saai. Voor degenen die zoals ik toch een beetje bang zijn hiervoor kan je altijd werken met kleine accenten in een andere kleur: een klein stukje witte bloes dat onder je trui komt piepen, open schoenen die een stukje huid laten zien, een bruine handtas….

 

Black and camel

Ja daar ben ik weer met mijn camel! Na al die blogs waarin camel aan bod komt als een van de manieren om een trend te combineren, moeten jullie toch wel inzien dat deze kleur een absolute must is in jullie kleerkast. Black en camel zijn dan ook top samen! Ga voor een camel jas of blazer met eronder een witte t-shirt ofwel voor een bontjasje zonder mouwen. Meer fan van accessoires die je look maken, ga dan zeker voor een bruine sjaal en handtas. Camel botten onder een zwart-leren broek zou ik eerder niet doen. Zwarte botten komen mooier tot hun recht.

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.