Men’s fashion: how to wear the bomber jacket

 

Ik weet het, het is veel te lang geleden dat ik nog voor de mannen geschreven heb! Maar nu ik even uitgepraat ben over de nieuwe modetrends voor dames, heb ik een gaatje voor jullie! En dat vul ik graag op met een postje over de bomber jacket. Voor de dames heb ik deze trend een hele tijd geleden al aangehaald (https://lunefashion.com/2016/08/21/how-to-wear-the-bomber-jacket/), maar eigenlijk is dit van origine een trend uit de mannenwereld. Het dateert namelijk uit de jaren 50-60 en was toen bedoeld voor piloten. Tegenwoordig is het bedoeld voor iedereen en kan je er ook verschillende kanten mee uit! Kijk maar even mee!

All the way black

Ik weet dat er mannen zijn die erg houden van de all the way black trend met hier en daar een vleugje wit en daar is niets mis mee natuurlijk. Je kan deze bomber jacket perfect voor dit soort outfits gebruiken. Het zwarte exemplaar is natuurlijk ook het makkelijkst te combineren. Het enige wat je hiermee kunt fout doen is deze te dragen op een donkerblauwe nette broek. Een zwarte jacket en zwarte broek is oké, maar probeer toch hier en daar een kleurrijk accent te leggen, bijvoorbeeld door te combineren met witte sneakers. Ook leuk is een roze trui of t-shirt, dit maakt het contrast met de mannelijke zwarte outfit erg leuk! Geen idee waarom die mannen hieronder het steeds nodig vinden hun outfit af te werken met een zwarte zonnebril, maar dat raad ik dus niet aan! 😉

 

 

Kaki

De afkomst van de jas verklaart waarom deze zo leuk staat in het kaki! Ookal is dit geen alledaags kleur in je kleerkast, eigenlijk is dit even makkelijk te combineren als een zwarte jacket. Het best ga je namelijk voor casual: een donkere broek en witte t-shirt. Meer heeft dit soort outfit niet nodig!

 

 

Gekleder

Liever fan van een meer gekledere outfit, dat kan ook! Combineer hiervoor met een eenvoudig wit hemdje of jeanshemdje. Let wel op, als je gaat voor de laatste optie, combineer dan niet op een blauwe jeans, speel op safe en ga voor een zwarte of bleke broek. Een andere manier om een gekledere outfit te maken is door een hemd met deftige trui onder je jacket te steken of door je jacket in een geklede stof te kiezen, zoals suède.

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.