How to wear fluffy slippers

Van de superelegante Chloé handtas gaan we vandaag naar de verre van elegante, maar oh-zo gezellige fluffy slippers. En ja die twee contrasten kunnen zelfs met elkaar gecombineerd worden. De fluffy slippers treden namelijk buiten hun slaapkamermuren naar de buitenwereld. Bovendien kregen deze slofjes verschillende upgrades, denk maar aan de modellen met pareltjes of met sleehak. Voor al je off-dagen is er nu dus: werkoutfits met fluffy slippers! Lees echter wel eerst dit advies vooraleer je off dag een nog grotere off dag wordt door de reacties van anderen 😉

slippers5

Fluffy slippers op de werkvloer

Fluffy slippers op de werkvloer is een grote uitdaging, maar het kan zeker slagen! Een eerste (en enige) belangrijke regel is het toevoegen van elegantie. Het laatste wat je wil is dat je collega’ denken dat je in volledige slaapoutfit bent gekomen. Geen simpele t-shirts, maar wel bloesjes en blazers, dingen die onmogelijk zijn om mee te slapen. Ook jurkjes zijn een optie, maar dan geen kokerjurken. Kies eerder voor luchtige kleedjes bijvoorbeeld in kant (ook onmogelijk om in te slapen zonder dat die volledig gekreukt zijn 😉 ). Ook een leuke is om af te werken met een matchende fluffy handtas, want dat kan toch geen toeval zijn??

slippers8slippers7slippers9slippers6

Fluffy slippers in casual style

Fluffy slippers in casual style dragen lijkt een stuk makkelijker, maar mispak je niet. Het gevaar hier is namelijk dat je dan toch weer in de volledige pyjama look gaat vervallen. Pas dus op met joggingbroeken, al zeker de exemplaren met gaten in (zag dit daarnet in de winkel hangen, maar dit is nu toch een trend die ik niet snap). Wat wel kan is natuurlijk een ripped jeans (die kunnen bijna altijd) en eenvoudige t-shirt, maar werk dit geheel dan af met een designer handtas (ja je hoort me al komen, een Chloé bijvoorbeeld) of fancy zonnebril.

slippers4slippers10slippers1

bronnen bij de foto’s

https://www.purewow.com/fashion/how-to-wear-fur-slides

Fur Shoes: This Summer’s Biggest Shoe Trend?!

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.