How to wear: de furla

Wat denken jullie van nog een handtassenblogje? Het is alweer lang geleden toch? Het handtasje dat ik vandaag wil bespreken is van Furla. Dit modelletje is namelijk op heel korte tijd razend populair geworden en dat heeft het volgens mij te danken aan zijn schattigheid en de fleurige kleurtjes. Bovendien is dit kleine tasje superhandig, want je raakt er nooit iets in kwijt (al krijg je er ook wel weinig in 😉 )

De klassieker

Ben je zo iemand die houdt van handtassen in kleuren die overal bij passen zodat je ze heel veel kan dragen? Prima, kies dan een Furla in een van de klassieke kleuren zoals zwart of beige. Een echte furla is best wel een investering dus je wilt toch wel de garantie dat je dit tasje vaak genoeg gaat dragen. Qua combinaties is er natuurlijk weinig nieuws te vertellen over een zwarte of bleke handtas. Al is er wel één regel die je steeds in het achterhoofd moet houden: laat je tasje voldoende opvallen, een Furla mag namelijk gezien worden. Durf dus gerust voor contrasten te gaan: met je zwarte tasje op een bleek kleedje bijvoorbeeld of in combinatie met een erg winterse outfit.

furla1furla2furla3

Exclusiever

Nog exclusiever dan een designerhandtasje is een designerhandtasje in een felle kleur en je mag hierin gerust overdrijven: geel, roze, rood, groen of een combinatie van allemaal. De boodschap is: kijk naar mijn handtas. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt zijn felgekleurde handtassen helemaal niet moeilijk te combineren. Je kunt ze namelijk steeds dragen om extra pit te geven aan een eenvoudig, eenkleurige outfit. Bij welke outfit je dat doet hangt af van de kleur van je tasje. Geel doet het bijvoorbeeld perfect in contrast met zwart. Dat is trouwens ook het geval voor rood. Roze zie ik dan weer graag in combinatie met wit voor een ultrazomerse uitstraling. Naar de winter toe staat een combinatie met donkerblauw dan weer erg goed. Het kan een pluspunt zijn om ergens elders in je outfit kleine accenten te steken in dezelfde kleur als je handtasje, maar dat hoeft eigenlijk niet.

furla8furla7furla5

Bronnen bij de foto’s

http://thezoereport.com/fashion/accessories/furla-custom-metropolis-bag/

http://www.graffitisdiaries.com/2015/07/les-petits-hauts.html

http://stylesummaryblog.com/page/4/

http://styleplayground.com/style/outfits/3-ways-to-wear-a-little-black-dress-this-summer/

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.