Woensdag 18 augustus: Trendsetter

Jaja, die printbroek is er dan toch gekomen! Ik had je al laten weten dat ik erover nadacht, het was een kwestie van tijd tot ik de perfecte gevonden had en die heb ik nu!

Als printbroek vind ik ééntje met wit en zwart het gemakkelijkste. Het is simpel om te combineren en het hippiegehalte kan binnen de perken gehouden worden. Bovendien wordt het winter, dus té felle kleuren als broek zijn dan uit den boze. Ik was bang voor een verbredend effect door de drukke print om mijn billen, maar ik moet zeggen dat dat goed meevalt. Het risico hierop is misschien wel groter als je kiest voor een loshangende printbroek, zoals we die deze zomer steeds meer in het straatbeeld en de boekskes zagen opduiken. De stof is heel soepel. Sommigen vinden misschien dat het eruit ziet als een pyjama, wel om eerlijk te zijn, zo voelt het ook!

Combineren met prints en zeker met een printbroek is niet zonder risico’s. Ik zou altijd aanraden om de kleuren die in de broek aanwezig zijn verder te gebruiken, zonder veel toe te voegen. Dit idee had ik deze morgen ook: met een witte bloes en zwart truitje heb ik als het ware gewoon het patroon doorgetrokken naar boven toe. Dit is de veilige weg, wat goed is om mee te beginnen. Later durf ik misschien wel wat meer af te wijken. Zo denk ik dat, beige en grijs ook wel mogelijkheden toe laten op deze broek. Je zult deze experimenten zeker nog wel te zien krijgen!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.