Dinsdag 17 september: Miss Vespa

Vandaag is het een specialeke!  Ik ben twee dagjes op uitstapje geweest naar Brugge en daar is het natuurlijk niet zo simpel om mijn blog op punt te houden. Om jullie jaloers te maken en ook om toch iets te kunnen zeggen over mijn kledingkeuzes op uitstapjes heb ik vandaag deze foto gepost J

Een vespatochtje is beslist nogal aan de frisse kant, dat kan ik je wel garanderen! Daarom is een goede winddichte jas een must. Dit soort opgeblazen jasjes is hét nieuwste item voor deze herfst. Je vindt ze in alle kleuren en alle winkels. Het voordeel van dit jasje is zijn warmte. Het ziet er niet superdik uit, maar schijn bedriegt, want doordat de vulling bestaat uit donsjes zijn dit soort jasjes wel degelijk een goede warmtebron. Ik heb lang moeten zoeken achter de mijne, want blijkt dat velen mij reeds voor waren geweest en alle kleine maten eruit gepikt hadden. Dus als je er ook nog eentje wil, haast je dan!

Waterdichte schoenen heb ik me dit weekend ook nog moeten aanschaffen voor ik naar Brugge kon vertrekken. Ik weet dat de all time all stars nog altijd erg hot zijn, maar die vind ik nu eenmaal niet bij mij passen: de sportiviteit ontbreekt. Een paar ‘valse’ all stars of gymschoentjes zoals deze vind ik wel top: ze zijn warm, ze zijn goedkoop en ze zijn er in alle kleuren. Met het oog op de winter, (en ook met het oog op die zwarte jas die ik wou) heb ik dus zwart gekozen. Verder zijn ook de mama’s blij met dit soort schoentjes, want die kunnen gewoonweg de wasmachine in.

De helm is natuurlijk ook supercool en bovenal geen toeval dat die bij mijn broek paste ;-). Maar verder kan ik je daar weinig raad bijgeven, want die hebben we gehuurd in het hotel.

P1010057

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.