Recensie: ‘Het Bloemenhof’ in Dudezele

Deze blog is even iets compleet anders, want ondertussen zijn jullie mijn mode en make up al even beu (niet dus!). Ik heb je vertelt, of beter, je hebt uit mijn blogberichten kunnen afleiden dat ik enkele dagen heb doorgebracht met mijn vriend in Brugge. Nu om correct zijn was het in Dudzele, een dorpje vlak bij de West-Vlaamse provinciestad.

Omdat wij daar twee overheerlijke dagen hebben beleefd wil ik even een blogje wijten aan een reclamespotje voor ‘Het Bloemenhof’ in Dudzele. Het is een klein, charmant hotelletje vlak bij Brugge, Damme en ook de kust is nabij. De tuin is super verzorgd, het ontbijt is royaal, de kamers zijn ruim, maar de crème de la crème is de gastvrouw! Madame Monique bezorgt je gegarandeerd een onvergetelijk verblijf. Geen enkele vraag of wens is teveel voor haar, ze staat steeds voor je klaar en daarom wil ik haar dit speciaal dankwoordje geven!

Het hotel heeft maar acht kamers (en ik weet het, dit klinkt saai voor een jong koppel), maar dat is het niet, dankzij de vele activiteiten die ‘Het Bloemenhof’ ook aanbiedt: je kan er gebruik maken van het verwarmd openluchtzwembad, sauna, jacuzzi, verhuur van tandems en verhuur van vespa’s. Doordat er niet veel gasten kunnen logeren, moet je bovendien nooit lang wachten om van deze faciliteiten gebruik te kunnen maken. Alleen maar voordelen dus!

Tot zover het in de bloemetjes zetten van ‘Het Bloemenhof’. Wens je eens een paar dagjes door te brengen bij Brugge, dan is dit een echte aanrader!

http://www.hetbloemenhof.be/

bloemenhof bloemenhof2

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.