Zondag 15 september: lady in red

Aangezien ik je gisteren geleerd heb dat mannen verzot zijn op red ladies, wil ik mijn statement vandaag nog even uitproberen. Een voetbalmatchke gaan kijken als een lady in red, wat gaat dat geven?

Natuurlijk zijn er nog andere achterliggende redenen voor de keuze van mijn kledij vandaag. Easy en lazy waren daarbij de kernwoorden. Vanmiddag ga ik bij mijn ‘schoonmoeder’ eten dus een beetje deftigheid is wel aangewezen. Dit truitje is ideaal voor dit soort gelegenheden: het is eenvoudig, maar toch deftig, easy chic of zoiets J. De horizontale strepen op een aansluitend truitje zijn een durvertje. Het doet je dikker lijken, dat spreek ik zeker niet tegen, maar dat betekent ook dat je rondingen er mooi in uitkomen. Ik zou dit truitje niet elke dag aantrekken, er zijn dagen dat ik me er goed in voel en er zijn dagen dat ik me er dik in voel. Daar is natuurlijk niets mis mee, want we weten al lang dat het humeur van een vrouw de meest doorslaggevende factor is voor haar dagelijkse kledijkeuze. Dat betekent ook dat je horizontale strepen niet meteen hoeft af te schrijven tijdens het shoppen, maar trek deze ‘zebrastukjes’ dan wel enkel aan op dagen dat je je er goed in voelt.

Verder kan ik je vandaag weinig nieuws vertellen. De jeansbroek ken je ondertussen al als de ‘supergemakkelijke all time klassieke donkere jeans die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben’!

P1010047

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.